reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles kochana, dziękujemy, że do Nas zajrzałaś. Ucałuj od nas mocno swojego małego, kochanego szkraba. Musi być dobrze, Filipek wyzdrowieje i już niedługo będzie brykał z Aleksiem. Musicie przez to przejść. My jesteśmy z Wami, nieustannie i Was myślimy i modlimy się. Bardzo smutne jak piszesz o tej kupce, mam nadzieję, że to cholerstwo się zmniejszy i Fifi będzie mógł normalnie się załatwić. Trzymam mocno kciuki.

reklama
Bubbles - kochana, to dobrze że masz w sobie tyle wiary. Biedny Filipek - takie duże to dziadostwo. Człowiek chciałby ulżyć maleństwu a może tylko być przy nim, przytulać i całować. To wspaniale że lekarze są dobrej myśli, na pewno macie tam dobrą opiekę. Pozostaje wam życzyć dużo siły bo przed wami trudna droga, ale zakończona szczęśliwie, w co wszystkie tu wierzymy. Wycałuj też od nas Aleksa bo pewnie też biedak przeżywa to wszystko.

Bubbles dziękuję, że o nas pamiętasz, pisz jak najczęściej, wrzucaj zdjęcia, chcemy Filipka jak najwięcej i jak najczęściej :tak:

Przecież oprócz choroby rozwija się jak nasze dzieci i macie podobne problemy i radości, choćby to ząbkowanie, które w dużej mierze przyczynia się do marudzenia, złego spania i rzadkich kupek. A jak z jedzeniem u niego, musi być na specjalnej diecie? Udaje się karmienie piersią?

Wierzę, jestem przekonana, że sobie poradzi z chorobą, to malutki ale silny mężczyzna, na dodatek ma tak wspaniałą rodziny i rodziców. I jeszcze nie raz da ci w kość jak tylko zacznie biegać i łobuzować z bratem ;-)

A problemy z pęcherzem i płodnością... za kilka lat, czy za kilkanaście będą zupełnie nowe rozwiązania medyczne i być może to w ogóle nie będzie problemem.

Bubbles ważne że będzie żył a reszta się jakoś ułoży. Dziękuje z Twoją obecność.Utul swoich małych chłopaków od nas :*

Bubbles nadziei MUUUUSI być najwięcej. Podziwiam Cię, twój przykład pokazuje, ze mama dysponuje takimi pokładami siły o jakie się nawet nie podejrzewała. Filipek ma cudownych rodziców i z ich wsparciem napewno poradzi sobie z tym swinstwem. A przed wami jeszcze wiele wspaniałych chwil spędzonych razem bez widma choroby, napewno:*

Bubbles kochana jestes wielka!!! Wiara i nadzieja jest najwazniejsza! musi byc dobrze. Dacie rade!!! Filipek jest dzielny, a przy mamusi i rodzinie napewno wszystko zniesie!

bubbles po tym poście jestem pełna nadziei że będzie wszystko dobrze ...
jakoś tak pozytywnie na mnie wpłynął ten post... bo nie ma złych wieści,..:-)
cieszę się że Filipek znosi dobrze leczenie...
i mam nadzieje z enie bedzie w przyszłości z niczym problemów...

reklama
Bubbles Jesteście bardzo, bardzo dzielni! Wiem,że wszystko się ułozy i Filipek będzie się bawił i psocił:*
Codziennie o Was myślę i modlę się!

ściskamy Was z całych sił kochani:*

Do góry