reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles kochana, dziękujemy, że do Nas zajrzałaś. Ucałuj od nas mocno swojego małego, kochanego szkraba. Musi być dobrze, Filipek wyzdrowieje i już niedługo będzie brykał z Aleksiem. Musicie przez to przejść. My jesteśmy z Wami, nieustannie i Was myślimy i modlimy się. Bardzo smutne jak piszesz o tej kupce, mam nadzieję, że to cholerstwo się zmniejszy i Fifi będzie mógł normalnie się załatwić. Trzymam mocno kciuki.

reklama
Bubbles - kochana, to dobrze że masz w sobie tyle wiary. Biedny Filipek - takie duże to dziadostwo. Człowiek chciałby ulżyć maleństwu a może tylko być przy nim, przytulać i całować. To wspaniale że lekarze są dobrej myśli, na pewno macie tam dobrą opiekę. Pozostaje wam życzyć dużo siły bo przed wami trudna droga, ale zakończona szczęśliwie, w co wszystkie tu wierzymy. Wycałuj też od nas Aleksa bo pewnie też biedak przeżywa to wszystko.

Bubbles dziękuję, że o nas pamiętasz, pisz jak najczęściej, wrzucaj zdjęcia, chcemy Filipka jak najwięcej i jak najczęściej :tak:

Przecież oprócz choroby rozwija się jak nasze dzieci i macie podobne problemy i radości, choćby to ząbkowanie, które w dużej mierze przyczynia się do marudzenia, złego spania i rzadkich kupek. A jak z jedzeniem u niego, musi być na specjalnej diecie? Udaje się karmienie piersią?

Wierzę, jestem przekonana, że sobie poradzi z chorobą, to malutki ale silny mężczyzna, na dodatek ma tak wspaniałą rodziny i rodziców. I jeszcze nie raz da ci w kość jak tylko zacznie biegać i łobuzować z bratem ;-)

A problemy z pęcherzem i płodnością... za kilka lat, czy za kilkanaście będą zupełnie nowe rozwiązania medyczne i być może to w ogóle nie będzie problemem.

Bubbles ważne że będzie żył a reszta się jakoś ułoży. Dziękuje z Twoją obecność.Utul swoich małych chłopaków od nas :*

Bubbles nadziei MUUUUSI być najwięcej. Podziwiam Cię, twój przykład pokazuje, ze mama dysponuje takimi pokładami siły o jakie się nawet nie podejrzewała. Filipek ma cudownych rodziców i z ich wsparciem napewno poradzi sobie z tym swinstwem. A przed wami jeszcze wiele wspaniałych chwil spędzonych razem bez widma choroby, napewno:*

Bubbles kochana jestes wielka!!! Wiara i nadzieja jest najwazniejsza! musi byc dobrze. Dacie rade!!! Filipek jest dzielny, a przy mamusi i rodzinie napewno wszystko zniesie!

bubbles po tym poście jestem pełna nadziei że będzie wszystko dobrze ...
jakoś tak pozytywnie na mnie wpłynął ten post... bo nie ma złych wieści,..:-)
cieszę się że Filipek znosi dobrze leczenie...
i mam nadzieje z enie bedzie w przyszłości z niczym problemów...

reklama
Bubbles Jesteście bardzo, bardzo dzielni! Wiem,że wszystko się ułozy i Filipek będzie się bawił i psocił:*
Codziennie o Was myślę i modlę się!

ściskamy Was z całych sił kochani:*

Do góry