reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Czolem Dziewczynki!

najnowsze nowosci...
W srode mamy rezonans,
w czwartek RTG klatki piersiowej i badanie nerek,
w piatek jesli wszystkie wyniki beda ok chca w narkozie wyjac cewnik centralny.
W niedziele jedziemy nad morze na 5 dni...
Och, och, zapiera mi dech, czuje sie jakby mi ktos usiadl na klacie...
Niech bedzie czysto, niech bedzie spokojnie...

14-go minal rok jak Filipek obudzil sie rano i plakal i nie mogl sie wysiusiac :(

Ale za to dzis wazy 9,86kg na golaska :) mierzy 76cm, biega, tupie, skacze, kopie pilke lewa nozka, uwielbia jaja, nalesniki, omlety, ziemniaczki, rosolki, gardzi miesem, surowymi warzywami i owocami, potrafi jesc sam lyzeczka i widelcem, ktore chwyta prawa raczka, podobnie jak inne Majowczatka wyrzuca rzeczy do kubla na smieci, wola 'mama', 'mniam-mniam', 'nie', 'tak', 'dzie', robi pierdzioszki jak zobaczy nasze gole brzuszyska, tanczy.
I zarasta wloskami :) powiedzialam, ze teraz niech rosna i rosna, potem pomyslimy o fryzurze. Chyba jest blodynkiem ;)
Cycujemy i chcemy jeszcze do 2 lat pocycowac, potem sie zobaczy.
Ma niestety ustawiczne problemy z kupka, nie zrobi jednego wielkiego kupska, tylko z 8 malych, odparza sie, protestuje przy przewijaniu. Nie wiem juz czy to nie efekt terapii jaka przeszedl.

To tak z grubsza :) Teraz na bezdechu, aby do piatku!
Buziaki!

Czekamy na kolejne dobre wieści. Fifi bardzo dzielny chłopak, no i mama się z cycusiem nie poddała - cycujcie sobie jak długo chcecie, a z nad morza koniecznie zdjęcia. Teraz trzymamy kciuki najmocniej zaciśnięte.

Bubbles kochana jestescie bardzo dzielni 3mam kciuki za caly ten tydzien;) Wyjazd bedzie milym zakonczeniem;) Filipek jest kochany Fajnie ze biega kopie;) Nie rozni sie niczym od naszych malenst mimo ze tyle lezal;) ekstra;) A pieluszek u nas Zuza tez niechce zakladac co ja mowie ona wogole jak ma sie przebierac ubierac jest histeria i wyrywanie ( w zlobku idealnie sie zachowuje) Tak wiec chyba trzeba czekac az minie;)

Byle do piątku kochana tylko koniecznie napisz nam zanim sie wypuscicie na morskie szaleństwo jak wyniki wszystkich badań bo czekamy tu zbiecierpliwieni i sciskamy kciukasy.
Buziaki dla naszego małego bohatera!!

reklama
Bubbles cieszę się że tak super się Fifi rozwija i apetycik dopisuje:) Igi tez gardzi owocami:( Z warzyw uwielbia ogórki:)a z obiadów mięsko:):)
Kochana wierzę że wszystkie wyniki będą ok, a wyjazd i odpoczynek Wam się należy po tym całym roku stresów:( Buziaczki dla Was

Do góry