reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
w takim razie czekamy do środy i trzymamy kciukaski &&&&&&&&
bubbles buziaczki dla was :*:*:**:
bubbles buziaczki dla was :*:*:**:
Bubbles
Fanka BB :)
Czolem Dziewczynki!
najnowsze nowosci...
W srode mamy rezonans,
w czwartek RTG klatki piersiowej i badanie nerek,
w piatek jesli wszystkie wyniki beda ok chca w narkozie wyjac cewnik centralny.
W niedziele jedziemy nad morze na 5 dni...
Och, och, zapiera mi dech, czuje sie jakby mi ktos usiadl na klacie...
Niech bedzie czysto, niech bedzie spokojnie...
14-go minal rok jak Filipek obudzil sie rano i plakal i nie mogl sie wysiusiac
Ale za to dzis wazy 9,86kg na golaska mierzy 76cm, biega, tupie, skacze, kopie pilke lewa nozka, uwielbia jaja, nalesniki, omlety, ziemniaczki, rosolki, gardzi miesem, surowymi warzywami i owocami, potrafi jesc sam lyzeczka i widelcem, ktore chwyta prawa raczka, podobnie jak inne Majowczatka wyrzuca rzeczy do kubla na smieci, wola 'mama', 'mniam-mniam', 'nie', 'tak', 'dzie', robi pierdzioszki jak zobaczy nasze gole brzuszyska, tanczy.
I zarasta wloskami powiedzialam, ze teraz niech rosna i rosna, potem pomyslimy o fryzurze. Chyba jest blodynkiem
Cycujemy i chcemy jeszcze do 2 lat pocycowac, potem sie zobaczy.
Ma niestety ustawiczne problemy z kupka, nie zrobi jednego wielkiego kupska, tylko z 8 malych, odparza sie, protestuje przy przewijaniu. Nie wiem juz czy to nie efekt terapii jaka przeszedl.
To tak z grubsza Teraz na bezdechu, aby do piatku!
Buziaki!
najnowsze nowosci...
W srode mamy rezonans,
w czwartek RTG klatki piersiowej i badanie nerek,
w piatek jesli wszystkie wyniki beda ok chca w narkozie wyjac cewnik centralny.
W niedziele jedziemy nad morze na 5 dni...
Och, och, zapiera mi dech, czuje sie jakby mi ktos usiadl na klacie...
Niech bedzie czysto, niech bedzie spokojnie...
14-go minal rok jak Filipek obudzil sie rano i plakal i nie mogl sie wysiusiac
Ale za to dzis wazy 9,86kg na golaska mierzy 76cm, biega, tupie, skacze, kopie pilke lewa nozka, uwielbia jaja, nalesniki, omlety, ziemniaczki, rosolki, gardzi miesem, surowymi warzywami i owocami, potrafi jesc sam lyzeczka i widelcem, ktore chwyta prawa raczka, podobnie jak inne Majowczatka wyrzuca rzeczy do kubla na smieci, wola 'mama', 'mniam-mniam', 'nie', 'tak', 'dzie', robi pierdzioszki jak zobaczy nasze gole brzuszyska, tanczy.
I zarasta wloskami powiedzialam, ze teraz niech rosna i rosna, potem pomyslimy o fryzurze. Chyba jest blodynkiem
Cycujemy i chcemy jeszcze do 2 lat pocycowac, potem sie zobaczy.
Ma niestety ustawiczne problemy z kupka, nie zrobi jednego wielkiego kupska, tylko z 8 malych, odparza sie, protestuje przy przewijaniu. Nie wiem juz czy to nie efekt terapii jaka przeszedl.
To tak z grubsza Teraz na bezdechu, aby do piatku!
Buziaki!
Matusia
Czekamy na kolejne dobre wieści. Fifi bardzo dzielny chłopak, no i mama się z cycusiem nie poddała - cycujcie sobie jak długo chcecie, a z nad morza koniecznie zdjęcia. Teraz trzymamy kciuki najmocniej zaciśnięte.
karolq8
Bubbles kochana jestescie bardzo dzielni 3mam kciuki za caly ten tydzien Wyjazd bedzie milym zakonczeniem Filipek jest kochany Fajnie ze biega kopie Nie rozni sie niczym od naszych malenst mimo ze tyle lezal ekstra A pieluszek u nas Zuza tez niechce zakladac co ja mowie ona wogole jak ma sie przebierac ubierac jest histeria i wyrywanie ( w zlobku idealnie sie zachowuje) Tak wiec chyba trzeba czekac az minie
reklama
Bubbles cieszę się że tak super się Fifi rozwija i apetycik dopisuje Igi tez gardzi owocami Z warzyw uwielbia ogórkia z obiadów mięsko
Kochana wierzę że wszystkie wyniki będą ok, a wyjazd i odpoczynek Wam się należy po tym całym roku stresów Buziaczki dla Was
Kochana wierzę że wszystkie wyniki będą ok, a wyjazd i odpoczynek Wam się należy po tym całym roku stresów Buziaczki dla Was
Podziel się: