reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles, niech się Aleksiu cieszy, że nie jesteście tu na miejscu, bo Twoje chłopaki mają tyle koleżanek i kolegów, że codziennie mielibyście gości;-)

reklama
Jakie cudowne wieści!
Bubbles Twój post rozjaśnia mi poniedziałek:tak:. Dziękuje , że napisałaś. Od razu buzia mi się cieszy na widok Twoich chłopców.
Aleksiu wesołek i widać, że niezły przebój z niego;-) a Filipciu nasz kochany - tonę w jego ślicznych oczkach:tak:. Cudowne chłopaki, ale co ja się dziwię, mama cudowna to i chłopaki cudowne:-).
Jak to dobrze, ze Fifi pięknie zajada i chodzi trzymany za rączki. Jest ciekawy świata, maluszek kochany.
Oj ale mi humor poprawiłaś, wielkie uściski dla Was.

Bubbles - bo ja się staram wstawać 1h przed Adą, by mieć właśnie kilka minut dla siebie ;-)
Bubbles, Styna - miłego spotkania dzisiaj i czekamy na fotorelację ;-)

Bubbles jakich masz pięknych chłopaków:tak::tak:Fifciu i Aleksio przystojniaczki, od razu uśmiech na twarzy się pojawia.
Zazdroszczę spotkania! Stynka wyściska Was z całych sił od nas!:*
Całuje kochani!:*

Jak fajnie zacząć dzionek na forum od dobrych wiadomości:)

Strasznie się cieszę,że Filipek wraca do siebie, apetyt mu wrócić i drepta sobie z wielką radością.Widać po zdjęciach,że jest dobrze.
Bubbles szkoda że babcia tak szybko jedzie,ale fajnie,że choć trochę mogła z Wami pobyć.

Dziś spotkanie ze Styną...Ale ja Wam zazdroszczę:p Ślę buziaki i życzę miłego dnia :*

aj bubbles... chłopaków to masz cudnych :-) naprawde :-)
co do pogody to wiem sama o czym mówisz:-)
u nas upały ... tak samo jak u was... Emma biega w bodziakach i spodenkach lub spódniczce a Vi w bluzeczkach na ramiiączkach i szortach lub tez spódniczce :-)
no masakra.. dosłownie lato....!!!

zazdroszczę stynce spokania z wami :-) też bym chciała :-)

ciesze się ze Foifciu ma siły i jest szczęsliwy..... :*

sciskam was i całuję.....

reklama
Do góry