reklama
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Bubbles masz cudownych chłopców!!! BUZIACZKI DLA NICH OBU Dobrze, że Filciu dochodzi do siebie i może poznawać świat...
basiekkk
Fanka BB :)
Jakie cudowne wieści!
Bubbles Twój post rozjaśnia mi poniedziałek. Dziękuje , że napisałaś. Od razu buzia mi się cieszy na widok Twoich chłopców.
Aleksiu wesołek i widać, że niezły przebój z niego;-) a Filipciu nasz kochany - tonę w jego ślicznych oczkach. Cudowne chłopaki, ale co ja się dziwię, mama cudowna to i chłopaki cudowne:-).
Jak to dobrze, ze Fifi pięknie zajada i chodzi trzymany za rączki. Jest ciekawy świata, maluszek kochany.
Oj ale mi humor poprawiłaś, wielkie uściski dla Was.
Bubbles Twój post rozjaśnia mi poniedziałek. Dziękuje , że napisałaś. Od razu buzia mi się cieszy na widok Twoich chłopców.
Aleksiu wesołek i widać, że niezły przebój z niego;-) a Filipciu nasz kochany - tonę w jego ślicznych oczkach. Cudowne chłopaki, ale co ja się dziwię, mama cudowna to i chłopaki cudowne:-).
Jak to dobrze, ze Fifi pięknie zajada i chodzi trzymany za rączki. Jest ciekawy świata, maluszek kochany.
Oj ale mi humor poprawiłaś, wielkie uściski dla Was.
Jak fajnie zacząć dzionek na forum od dobrych wiadomości
Strasznie się cieszę,że Filipek wraca do siebie, apetyt mu wrócić i drepta sobie z wielką radością.Widać po zdjęciach,że jest dobrze.
Bubbles szkoda że babcia tak szybko jedzie,ale fajnie,że choć trochę mogła z Wami pobyć.
Dziś spotkanie ze Styną...Ale ja Wam zazdroszczę Ślę buziaki i życzę miłego dnia :*
Strasznie się cieszę,że Filipek wraca do siebie, apetyt mu wrócić i drepta sobie z wielką radością.Widać po zdjęciach,że jest dobrze.
Bubbles szkoda że babcia tak szybko jedzie,ale fajnie,że choć trochę mogła z Wami pobyć.
Dziś spotkanie ze Styną...Ale ja Wam zazdroszczę Ślę buziaki i życzę miłego dnia :*
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
aj bubbles... chłopaków to masz cudnych :-) naprawde :-)
co do pogody to wiem sama o czym mówisz:-)
u nas upały ... tak samo jak u was... Emma biega w bodziakach i spodenkach lub spódniczce a Vi w bluzeczkach na ramiiączkach i szortach lub tez spódniczce :-)
no masakra.. dosłownie lato....!!!
zazdroszczę stynce spokania z wami :-) też bym chciała :-)
ciesze się ze Foifciu ma siły i jest szczęsliwy..... :*
sciskam was i całuję.....
co do pogody to wiem sama o czym mówisz:-)
u nas upały ... tak samo jak u was... Emma biega w bodziakach i spodenkach lub spódniczce a Vi w bluzeczkach na ramiiączkach i szortach lub tez spódniczce :-)
no masakra.. dosłownie lato....!!!
zazdroszczę stynce spokania z wami :-) też bym chciała :-)
ciesze się ze Foifciu ma siły i jest szczęsliwy..... :*
sciskam was i całuję.....
reklama
Podziel się: