reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles jakie to dobre wieści, że Hipcio się uśmiecha, że staje się bardziej ruchliwy. Super, że po odłączali Go już od Tych wszystkich rurek :tak: Jest taki dzielny, Wy jesteście tacy dzielni! Bardzo Was podziwiam i wysyłam tony, tony pozytywnej energii i myśli, żeby radioterapia nie była konieczna!

reklama
Jakie dobre wieści!! Nasz dzielny mały wojownik. Jak to dobrze, że nie jest już skrępowany przez żadne rurki i kabelki.
Kochany Bąbelku trudne chwile za Wami, głęboko wierzę, że teraz już będzie tylko lepiej i życzę Wam tego z całego serca, oby Fifcio szybciutko dochodził do siebie i radioterapia nie była potrzebna.

Bubbles bardzo sie ciesze, że Fifciu tak szybciutko dochodzi do siebie no i oczywiscie trzymam mocno kciuki za wyniki od patologa!!

Bubbles dziękuję za wieści, to dobre wieści, czekam na wyniki i mam wielką nadzieję, że radioterapia nie będzie potrzebna. Wracajcie jak najszybciej do zdrowia i do domu! Jestem dobrej myśli.

A tobie Filipciu apetytu i zdrówka kochany jak najwięcej!

Bubbles cieszę się ,że Fifi już wcina nie tylko cycusia ale też inne jedzonko:)Witać ,że mu to służy i szybciorem wracają mu siły. Trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki.
Martwi mnie ta temperatura Alexa. Co Ci lekarz powiedział???
Mam nadzieję,że wizyta u gina udana:)

Ściskam Was mocno i czekam na kolejne wieści.

Bubbles super ze Filipek tak dzielnie wszystko znosi,słonko kochane.
Trzymamy kciuki za wyniki, muszą być dobre.
Dużo zdrówka dla was wszystkich:-)

reklama
Do góry