reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles jakie to dobre wieści, że Hipcio się uśmiecha, że staje się bardziej ruchliwy. Super, że po odłączali Go już od Tych wszystkich rurek :tak: Jest taki dzielny, Wy jesteście tacy dzielni! Bardzo Was podziwiam i wysyłam tony, tony pozytywnej energii i myśli, żeby radioterapia nie była konieczna!

reklama
Jakie dobre wieści!! Nasz dzielny mały wojownik. Jak to dobrze, że nie jest już skrępowany przez żadne rurki i kabelki.
Kochany Bąbelku trudne chwile za Wami, głęboko wierzę, że teraz już będzie tylko lepiej i życzę Wam tego z całego serca, oby Fifcio szybciutko dochodził do siebie i radioterapia nie była potrzebna.

Bubbles bardzo sie ciesze, że Fifciu tak szybciutko dochodzi do siebie no i oczywiscie trzymam mocno kciuki za wyniki od patologa!!

Bubbles dziękuję za wieści, to dobre wieści, czekam na wyniki i mam wielką nadzieję, że radioterapia nie będzie potrzebna. Wracajcie jak najszybciej do zdrowia i do domu! Jestem dobrej myśli.

A tobie Filipciu apetytu i zdrówka kochany jak najwięcej!

Bubbles cieszę się ,że Fifi już wcina nie tylko cycusia ale też inne jedzonko:)Witać ,że mu to służy i szybciorem wracają mu siły. Trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki.
Martwi mnie ta temperatura Alexa. Co Ci lekarz powiedział???
Mam nadzieję,że wizyta u gina udana:)

Ściskam Was mocno i czekam na kolejne wieści.

Bubbles super ze Filipek tak dzielnie wszystko znosi,słonko kochane.
Trzymamy kciuki za wyniki, muszą być dobre.
Dużo zdrówka dla was wszystkich:-)

reklama
Do góry