reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WESOŁYCH ŚWIĄT:)

Ja mojemu kupiłam taki transmiter do samochodu-sam chciał.... a właśnie kupuję prezenty wcześniej żeby rozłożyć wydatki-zwłaszcza, że przed samymi świętami to i dużo spożywki trzeba kupić Dlatego warto pomyśleć o zakupach wcześniej-od paru lat tak robię i jestem zadowolona

reklama
maćku-śliczne kartki, czekam na więcej fotek ;) moje już wypisane-zostało tylko zapakować w koperty i wysłać... ale na to jeszcze czas ;)

Czy podoba? Jest boska!

Ja dziś dokupiłam kilka prezentów, wybrałam prezenty dla siebie od męża, mamy i brata hehe
Także pod względem prezentów przygotowania prawie zakończone...

Dziewczyny natchnęłyście mnie do produkcji kartek :-D
Na razie tylko jedną zrobiłam, bo brakuje mi materiałów, ale jutro dokupię i dalej będę działać
Podoba Wam się? Na żywo jest ładniejsza :-p
Zobacz załącznik 302778
Fajna! A aniolka sama sklecilas, czy gotowca kupilas?
Wierze, ze na zywo wyglada lepiej, bo moje live tez sie lepiej prezentuja:tak:;-)

A oto moja dzisiejsza porcja kartek;-)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Do góry