reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Haaaa, ja kiedyś nic nie powiedzialam pielęgniarce na to, ze 6 rano to za wcześnie tylko zaspana sapalam juz na koncowce ciąży wstajac z lozka, a ta wsciekla patrzy na mnie i mowi " jakbyscie Panie byly w szpitalu **X** tam bez gadania o 5 rano robią pobudkę. A ja zaskoczona **przeciez nic nie mówię ** ewidentnie zly dzien miała. No więc doceniaj, ze nie o 5 rano 😂🤣
Napisz nam jak rozwoj sytuacji 💪🤞
No tak to niestety jest w szpitalach 🤷 na razie pobierają co chwilę krew na betę i tyle, koło 8 jest obchód więc zobaczymy co powiedzą

reklama
Haaaa, ja kiedyś nic nie powiedzialam pielęgniarce na to, ze 6 rano to za wcześnie tylko zaspana sapalam juz na koncowce ciąży wstajac z lozka, a ta wsciekla patrzy na mnie i mowi " jakbyscie Panie byly w szpitalu **X** tam bez gadania o 5 rano robią pobudkę. A ja zaskoczona **przeciez nic nie mówię ** ewidentnie zly dzien miała. No więc doceniaj, ze nie o 5 rano 😂🤣
Napisz nam jak rozwoj sytuacji 💪🤞

Omg to ja jak teraz leżałam to pobranie było też 5-6 ale one mówiły Pani sobie dalej śpi tylko poda rękę 🤪

Tak zapytam, bo to moj pierwszy cykl z temperaturą, wychodzi na to, ze skoro temperatura w dół to nie ma co się nastawiać nawet na testowanie?

Załączniki

• Screenshot_20220912-060612_Flo.jpg
    Screenshot_20220912-060612_Flo.jpg
    151,8 KB · Wyświetleń: 64
Jeeeeb badanie krwi, ciśnienia xd ale to jest wkurwiajace w szpitalach że tak rano 🤣Ja tu stwierdziłam, że mam wczasy.. pokój SINGLE ROOM, z łazienką, prysznicem i tv.. Ale w ulotce nie bylo, że dzień zaczyna się od 6 na tym turnusie 🤣
Hahaha ja leżałam w szpitalu w czasie covida to dodaj jeszcze do tego pomiary temperatury co 6h 🤣

reklama
Do góry