reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wczesna ciąża a ból sutków

Dziewczyny podpowiedzcie proszę. Staramy się o dzieciątko. Jestem w 20 dniu cyklu, bolą mnie sutki, zwłaszcza lewy. Jest to takie klucie, budzi nawet w mocy. Prawy tkliwy ale dużo mniej. Do tego dochodzi senność, wstaje już zmęczona. Czy któraś z was miala podobne objawy? Czekam do miesiączki, ale jednak szukam oznak ciąży...

reklama
Zrób test- brak ciąży =brak objawów ciążowych. Jeśli masz objawy ciąży to test będzie pozytywny. 😉

Ja co miesiąc miałam objawy a ciąży nie było. Głowa potrafi dużo.
Ilu dniowe masz cykle?
To prawda, pragnienie dzieciątka może bardzo namieszać w hormonach i w naszych głowach :)

Dziewczyny podpowiedzcie proszę. Staramy się o dzieciątko. Jestem w 20 dniu cyklu, bolą mnie sutki, zwłaszcza lewy. Jest to takie klucie, budzi nawet w mocy. Prawy tkliwy ale dużo mniej. Do tego dochodzi senność, wstaje już zmęczona. Czy któraś z was miala podobne objawy? Czekam do miesiączki, ale jednak szukam oznak ciąży...
Ja miałam takie kłucia ale myślę, że od około 6tyg i miewam do tej pory

Objawy ciąży powoduje rosnąca betaHCG. Jeśli zrobisz test ciążowy, wyjdzie pozytywny, to może być objaw ciąży. A jeśli wyjdzie negatywny, to cokolwiek teraz czujesz, nie jest objawem ciąży, bo nie ma co tych objawów wywoływać (bo nie ma betaHCG w organizmie).
Mnie sutki w ciąży zaczęły boleć chyba gdzieś pod koniec 1 trymestru albo i później. :) Ale wiadomo, u każdej inaczej.

Do góry