reklama
Rozwiązanie
Tul więc małą ile wlezie i czekaj na efekty[emoji38] Mój też wszystko gryzie. Nawet na moment nie mogę go spuscic z oka, bo wszystko ładuje do buźki. Swędzi je, przeszkadza. Nie mamy jeszcze tragedii, bo są matki co w nocy tulą zapłakane malce, nocki zarwane...achO jak pięknie
Nie gorączkuje ale bardzo ją to męczy.. I najlepiej ciągle by się tulila i gryzla wszystko
Aguu
Fanka BB :)
W jakim jest wieku?Witam. Moja córka od jakichś dwóch tygodni wciąga dolną wargę do środka. Robi to podczas zabawy ale i podczas uśmiechu. Co to oznacza, czy któraś z mam miała podobne doświadczenie? Martwię się że to jakaś nieprawidłowość...
8 miesięcyW jakim jest wieku?
Aguu
A jak z jedzeniem? Jakieś problemy? Może zwyczajnie się bawi8 miesięcy
Karmię ją piersią i powoli przechodzimy na MM. Zjada również dania w sloiczkach (pół sloiczka) ziemniaczki, zupy. Dodam, że ząbków jeszcze nie ma. Martwię się bo mój narzeczony ma tyłożuchwie i boję się że to krok właśnie w stronę tego schorzenia.A jak z jedzeniem? Jakieś problemy? Może zwyczajnie się bawi
Aguu
Od ssania wargi jej się to nie zrobi. Ale jeśli jest opcja ze to genetyczne to można skonsultować czy to nie objaw.Karmię ją piersią i powoli przechodzimy na MM. Zjada również dania w sloiczkach (pół sloiczka) ziemniaczki, zupy. Dodam, że ząbków jeszcze nie ma. Martwię się bo mój narzeczony ma tyłożuchwie i boję się że to krok właśnie w stronę tego schorzenia.
Rozumiem. A czy może to oznaczać że wyrosna jej niedługo ząbki i to się skończy? Nie chce aż tak czarno myśleć..Od ssania wargi jej się to nie zrobi. Ale jeśli jest opcja ze to genetyczne to można skonsultować czy to nie objaw.
Onaszczesliwa2018
Jak najbardziej , syn ma 7 miesięcy ciągle "ssie "warge i właśnie ida mu ząbki myślę , że ten sposób dzieci sprawdzają co jest grane w dziaselkach . Jeśli się niepokojisz oczywiscie możesz się udać do lekarza na konsultscje ... tak dla własnego spokojuRozumiem. A czy może to oznaczać że wyrosna jej niedługo ząbki i to się skończy? Nie chce aż tak czarno myśleć..
reklama
Moja córka robiła dokładnie tak samo krótko przed pojawieniem się pierwszego ząbkaRozumiem. A czy może to oznaczać że wyrosna jej niedługo ząbki i to się skończy? Nie chce aż tak czarno myśleć..
reklama
Chrząszczyk 1
Jeżeli dobrze Cię zrozumiałam to u nas chłopaki robili podobnie cuda z wargą nazwaliśmy to, że robią sokoła[emoji1]tak nam się to kojarzyło... zwykle poprzedzało to moment wychodzenia ząbków. Popatrz małej do buźki, bo może juz tam coś kiełkuje[emoji4]Witam. Moja córka od jakichś dwóch tygodni wciąga dolną wargę do środka. Robi to podczas zabawy ale i podczas uśmiechu. Co to oznacza, czy któraś z mam miała podobne doświadczenie? Martwię się że to jakaś nieprawidłowość...