E
esmeralda
Gość
olii widzisz, mi też wszyscy mówią, że ja nic nie przytyłam, a ja już tyle do przodu jestem, najlepsze jest to że ja też się nie czuję abym dużo przytyła, i też sprawna fizycznie jestem że ho ho takie fikołki i wygibasy mogę robić że aż zabawne to jest gorzej było w pierwszym trymestrze, wtedy chodziłam powoli i ostrożnie aby nie zemdleć, nie zasłabnąć, lub nie zwymiotować :O a teraz to tylko zwalniam tempa jak macica twardnieje
czarna anutka ty się zbyt wiele nie przejmuj wagą, najważniejsze to zdrowo się odżywiać i by maluch miał wszystko co najlepsze po ciąży schudniesz, już z Ciebie maluch wszystko wyssa zobaczysz przeważnie karmiące kobiety to chudzinki a wogóle zajęcie dzieckiem, niedosypianie, i duża ilość obowiązków domowych i zobaczysz waga zaraz w dół pójdzie
jutka Ty szczuplaczku
czarna anutka ty się zbyt wiele nie przejmuj wagą, najważniejsze to zdrowo się odżywiać i by maluch miał wszystko co najlepsze po ciąży schudniesz, już z Ciebie maluch wszystko wyssa zobaczysz przeważnie karmiące kobiety to chudzinki a wogóle zajęcie dzieckiem, niedosypianie, i duża ilość obowiązków domowych i zobaczysz waga zaraz w dół pójdzie
jutka Ty szczuplaczku