reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy dla Mam:)

justy.nka uważam że trzeba już zacząć sie smarować, i popre remember.me ktora stweirdziłą ze wystaczy zwykła oliwka dla dzieci :)

reklama
Ja w pierwszej ciąży smarowałam się oliwką od pierwszych dni- zwykłą dla niemowląt i nie miałam żadnego rozstępu nic skóra idealna:tak: więc szczerze polecam :-)

Hej dziewczyny, jestem styczniówką 1995,lipcówką 2011 i będę czerwcówką 2013. Więcej ciązy nie planuję dlatego mam do sprzedania książki:
Ciężarówką przez 9 miesięcy Kaz Cooke 20 zł plus koszty wysyłki
i Szkoła Przetrwania dla przyszłych ojców D. Port i J. Ralston 20 zł
Stan książek jest dobry.Jesli, któraś by chciała to proszę kontakt na PW

Wczoraj wpadłam do lumpka i wynalazłam spodnie dzinsowe Next mama jeszcze za duże ale wzięłam za 4 zł :-D a na pewno do nich dorosnę ;) i byłam jeszcze w H&M i kupiłam sobie spodenki ciążowe takie do kolan, zielone bardzo fajne za 30zł. Było sporo ciuchów ciążowych przecenionych.

pochwalę się :-) kupiłam sobie parę ciuchów :-)
3187242754.jpg3194035292.jpg3196601615.jpg3202826229.jpgspodnie.jpg

Załączniki

• 3187242754.jpg
    3187242754.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 87
  • 3194035292.jpg
    3194035292.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 80
  • 3196601615.jpg
    3196601615.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 77
  • 3202826229.jpg
    3202826229.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 88
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 82
Marys poszalalas;) hehe..

Ja wczoraj dostalam troche ciuchow i wlasciwie bluzek i koszulek;) w c&a chce kupic pizamy staniki i spudnixzke ciazowa oraz spodnie :)

Musiałam , bo niestety moje ciuchy jakieś takie małe się zrobiły....krasnoludki je zmniejszyły czy coś takiego ;) przed zajściem w ciążę przytyłam parę kg i już miałam problem z ciuchami ale oszukiwałam się że zrzucę ale okazało się że jestem w ciąży więc nic z tego. Mam nadzieję że ciuchy będą ładne jak do mnie dotrą i nie będę zawiedziona. Ale dużo taniej udało mi się je kupić z allegro niż miałabym u mnie w mieście szukać, bo w przeliczeniu na sztuki, razem z przesyłką to mi wyszło po 26 zł za sztukę :)

reklama
Do góry