reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy dla Mam:)

hehe co do płci to powiem wam że w poprzedniej ciąży miałam dziewczynkę, doktor na usg pokazywał wargi sromowe :) taaa miała być Róża a jak się wykluło to został Adaś :)) i ma wszystko co trzeba :D ale wiadomo to było 12 lat temu inny sprzęt więc mogły być pomyłki.

reklama
ze stanikow sportowych polecam shock absorber; w tym staniku nie ma prawa nic,ale to nic zyc wlasnym zyciem z osobna motoryka. Nie ma sily na ten stanik :)
i tez bede go teraz nosic, bo po poprzednich ciazach mam wiszace skarpety jaks ie rozbiore

a no i spac w jakims bawelniaku antygwalcie, bo jak bola to lepiej niech nie dyndaja, bo bardziej boli wtedy. Moje nie bola na razie, nie rosna; ej wogole nie mam objawow ciazy

Kochane ja z natury mam mega wielkie piersi (75FF), a teraz czuję jak mi dalej rosną, bolą, swędzą...ale ujędrniają się jakbym znowu miała 20 lat;) Tylko z biustonoszem znowu będę miała problem.

ja też mam problem ze stanikiem, noszę 85DD , 23lata, i dalej rosną, :szok: byłam w sklepie dla kobiet ciązarnych i nawet tam nie mieli rozmiaru E czy F staników dla kobiet karmiących czy w ciąży, to jest niesamowite :wściekła/y:

Z cyckami to mam masakrę :( przed pierwszą ciążą miałam 70A a po 75DD teraz mam 75E ale jak ważę tyle ile mi odpowiada to mam naleśniki, teraz się roztyłam więc cycki pełniejsze są no i od ciąży pewnie urosną, więc nie chcę myśleć dokąd będą mi sięgały jak schudnę :( pewnie po kolana :( a taki mam murzyński kształt :( więc ble

Ja już ledwo mieszczę się w 75G, a to dopiero początek :( Dla biuściastych mamusiek polecam staniki z Alles, kupuje od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Mają też specjalne linie dla mam :) Niestety nie mają chyba salonów, za to sklep internetowy alles.pl

Ostatnia edycja:
Ja kupilam na allegro stanik do karmienia z alles. Straszny bubel. Czarna koronka na rozowym tle stanika-farbowala to rozowe jak I moje bluzki kiedy przecieklam. Ponodilam dwa dni I wylazly druty. Nie oolecam stanikow alles. Straszna szmira.

reklama
A ja jestem ciekawa kiedy najlepiej zacząć stosować coś przeciw rozstepom, od 4 msc czy już wcześniej? Co byście poleciły w rozsądnej cenie?

Do góry