reklama
emih
Fanka BB :)
A u mnie.... jeden z niewielu znaków zapytania, że być może córka, ale prognoza niepewna (pomoc niezwykła ;-)) Jednakże robiłam dla mojej siostry i mamy i powiem- że niewiarygodne ale bez błędu....
Ja dodaję link z imionami żeby się nie zgubił dla niezdecydowanych ;-)
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
Ja dodaję link z imionami żeby się nie zgubił dla niezdecydowanych ;-)
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
irlandia1981
Początkująca w BB
Dziewczyny,
Mowcie co chcecie, ale zrobilam test na wszystkich kobietach w mojej rodzinie,siostrach,szwagierkach,kuzynkach i kolezankach.Trafienie 100/100.
A mi wychodzi chlopak ( Zobaczymy za 9 miesiecy co nam wyszlo!!!
Mowcie co chcecie, ale zrobilam test na wszystkich kobietach w mojej rodzinie,siostrach,szwagierkach,kuzynkach i kolezankach.Trafienie 100/100.
isabell4891
Zaangażowana w BB
Z ciekawości też zrobiłam test na siostrach,mamie,jestem w szoku bo ten chiński kalendarz naprawdę się sprawdził Moja pierwsza ciąża też się sprawdziła-wg kalendarza miała być dziewczynka i jest!! Teraz wychodzi mi synuś,za parę miesięcy się okaże...:-)Dziewczyny,
Fajny ten test,wyszła mi córcia,ale za pare dni jak bedę miała urodzinki i sobie wylicze to wyjdzie mi synek hihi. Patrzymy więc na taki wiek jaki miałyśmy przy poczęciu tak? Jakaś zakręcona jestem w tej ciąży ;-)
Ostatnia edycja:
no wlasnie strasznie duzo i dlugo pobierali mi krew...myslalam,z e zemdleje...ale dzieki Bogu bezbolesnie i sniaka nie ma(ale z tym nigdy nie mam problemow)
co do szczepienia przeciwko swinskiej grypie- to mi zaproponowano, bym sie zaszczepila_moja GP mnie namawia...co o tym sadzicie?
co do szczepienia przeciwko swinskiej grypie- to mi zaproponowano, bym sie zaszczepila_moja GP mnie namawia...co o tym sadzicie?
emih
R.usalka,- ja osobiscie jestem przeciwna, tak naprawdę to testów na kobietach w ciąży zrobić nie zdążyli, a jesli nawet to nie są w stanie przewidzieć czy będą jakieś skutki uboczne za kilka czy kilkanaście miesięcy bo ciągle ją testują...
Ale to tylko moje4 zdanie...
Ale to tylko moje4 zdanie...
isabell4891
Zaangażowana w BB
A można w ogóle szczepić się będąc w ciąży Czytałam,że zaleca się szczepionki przed zajściem w ciążę,ale w trakcie???Chyba bym się bała,bo też uważam,że nie są one do końca przetestowane... szczególnie na kobietach w ciążyco do szczepienia przeciwko swinskiej grypie- to mi zaproponowano, bym sie zaszczepila_moja GP mnie namawia...co o tym sadzicie?
reklama
emih
Podobno tak, powiem więcej podobno obok dzieci mamy pierszeństwo w "kolejce", ale ja podziekuje i nie skorzystamA można w ogóle szczepić się będąc w ciąży