- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aga87lan
Fanka BB :)
A ja uprawiałam na siedząco .. no nie zajdę nigdyŻeby zajść w ciążę trzeba uprawiać seks w sobotę o 13.00 w kuchni na stojąco [emoji48]
Jedyny sprawdzony sposób
MyszkaMiki30
Haha [emoji81][emoji48] no to już widzisz gdzie tkwi problem [emoji2370] po co jakieś badania, monitoringi, wynikiA ja uprawiałam na siedząco .. no nie zajdę nigdy [emoji2957]
Aga87lan
Wiesz jeżeli piszesz „ czy kochaliście się w czasie owulacji czy też nie „ no wybacz.. ale ja muszę parsknąć śmiechemJa (usunięte przez Moderatora) usuwam wątek bo widzę że jak do ściany xd
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga87lan
Teraz będzie w salonie na wisząco może - może to coś daHaha [emoji81][emoji48] no to już widzisz gdzie tkwi problem [emoji2370] po co jakieś badania, monitoringi, wyniki
Gryfin
To, że zmienisz nazwę wątku z "Jak szybko zajść w ciążę?" na "Wątek usunięty" to nie znaczy, że go usunęłaśWątek usunięty
Mała.czarna
No to chyba jest logiczne, że żeby zajść w ciąże trzeba uprawiać seks w okresie około owulacyjnymMiałam nadzieję że napiszecie jakie suplementy stodowalyscie , czy kochalyscie się w czasie owulacji czy też nie , czy badalyscie się testami tylko tyle ...
Mała.czarna
Wiesz, że dalej widzimy ten wątek?Ja (usunięte przez Moderatora) usuwam wątek bo widzę że jak do ściany xd
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mała.czarna
Ja polecam na siedząco na blacie w kuchni, działaA ja uprawiałam na siedząco .. no nie zajdę nigdy
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.