reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

Ja mam jedna tunike z Bershki kilka lat temu i nadal mi sie podoba:-)
Szkoda ,ze nie ma tego sklepu u nas :-(przejrzalam cala ich strone i podoba mi sie pare rzeczy...

reklama
makuc ja mam z JAPAN STYLE jedną tunikę i nawet się trzyma już jakiś rok ją mam i prana nie raz była ale wiem ze są kiepskiej jakości no bo to CHIŃSKIE:sorry2:

Ida mi te futerko się podoba ale nie wiem jak z praniem będzie tego ale kupie sobie a co tam mąz bogaty stać go skoro teściowej mam tyle kasy dawać to czemu mamy sobie czegoś nie zafundować:sorry2:

makuc świetne są te ciuchy z Bershki:tak:
baśka mnie też się to futerko podoba:-D. I wdzianko też

Ida a w GW przymierzają się do otwarcia Bershki,bo juz jakiś czas temu widziałam ogłoszenie do pracy na sprzedawcę;-)

A ja szukam porządnych legginsów, zwykłych,jednokolorowych, ewentualnie "dżinsowych". Któraś może coś polecić?

EMIŚ ja mam 2 pary legginsów czarnych (poza tym milion innych ale to się wytnie ;-)) jedne mam z H&Mu a drugie z Tally weliy i zdecydowanie mogę Ci te pierwsze polecić. Mam chulery już 3 rok, piorę je w pralce, w ciąży były moim głównym strojem, i nic a nic nie zmieniły swojego wyglądu. Zero przetarć, nie zbiegły się, nooo może kolor nieco wyblakł ale po takim czasie to się nie dziwie :-D legginsów z allegro (jakichkolwiek) nie polecam a nawet zdecydowanie odradzam, bo nigdy nie wiesz co to jest i jak finalnie na nodze wyglądają (niektóre potrafią prześwitywać :no:) Ja mam z allegro ze 3 pary i w żadnych nie chodzę, bo wyglądam w nich jak w rajstopach - takie są szajsowate - a wcale mało nie kosztowały :angry::szok:

P.S. fajne legginsy możesz też w reserved znaleźć ale to już takie typowe na jesień, bo są cieplutkie i z grubej bawełny zrobione.

o. to się rozpisałam :cool2:

makuc ja nie wiedziałam że na allegro są takie szajsy:szok: a chciałam zamówić jakieś ja też mam troszkę tego bo ja to w tunikach i leginsach gustuję przede wszystkim:sorry2:
Do tej pory w sklepie kupowałam a tak weszłam na alegro i myślę może zamówię sobie jakieś:confused:

BAŚKA spróbować zamówić możesz, ale zdecydowanie unikaj legginsów za tańszych niż ok 20zł, bo to na bank jedno wielkie badziewie ;-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry