reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
E-lona super:-) ogólnie mi się podobają niektóre ciuchy z serii Japan style
mi to wpadło w oko....
NEW extra DŁUGA TUNIKA w panterkę i kwiaty 218#M (2579170202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ITALY,narzutka,wdzianko--HIT 2012 !! (2590056843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SUKIENKA TUNIKA KIMONO KOLORY MIĘTA KORAL I INNE (2548337984) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚLICZNE FUTERKO KOŻUSZEK BEŻOWE PASEK SKÓRA NOWE (2579172323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a ta ostatnia rzecz muszę mieć
A jeszcze jakby ktoś znalazł taką kamizelkę futerko to poproszę o linki rozm.36
mi to wpadło w oko....
NEW extra DŁUGA TUNIKA w panterkę i kwiaty 218#M (2579170202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ITALY,narzutka,wdzianko--HIT 2012 !! (2590056843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SUKIENKA TUNIKA KIMONO KOLORY MIĘTA KORAL I INNE (2548337984) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚLICZNE FUTERKO KOŻUSZEK BEŻOWE PASEK SKÓRA NOWE (2579172323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a ta ostatnia rzecz muszę mieć
A jeszcze jakby ktoś znalazł taką kamizelkę futerko to poproszę o linki rozm.36
Ostatnia edycja:
makuc
ja ten drugi jeszcze bym założyła ale 2 pozostałe never everElona ty sie nie smiej bo pol anglii chodzi w tych swetrach
Mnie chodzi o to jakby w pracy w szkole zareagowali uczniowie + nauczyciele. A jakby dyrektorka się w takich ciuszkach pojawiła.
Też podobają mi się niektóre ciuchy w stylu japan, ale obawiam się, że jakość kiepska i dlatego nic nie kupiłam.
Też podobają mi się niektóre ciuchy w stylu japan, ale obawiam się, że jakość kiepska i dlatego nic nie kupiłam.
Maqc sliczności sobie kupiłaś. I aż dzis mojego do bershki zabirorę i sobie taką bluzeczke kupie bo spodnie to dopiero jak schudnę ;-). AAA i ja na szczęście nie tyje tylko waga nie spada w dół ;-(. Niby spadło ok 1,5 kg od wyjscia ze szpitala(wchodze we wszystkie ciuchy sprzed ciąży, no w ciaży też w nie wchodziła) ale cóż z tego jak i tak czuję się obecnie w moim ciele jak nie w moim :-(, zwłaszcza, ze rok temu o tej porze czułam się jakbym laską była :-)(mimo ze nie bylam ;-))
E-lona hmm jak uczysz małe dzieci to i owszem te 2 pierwsze. Ale Ty chyba nastolatków uczysz nie? To chyba bardziej oni w takich sweterkacj jak WIoli napisala pół Angli chodzi i to pewnie wszystkie nastolatki
Baska futerko super :-), a narzutke swterek tez taki mam fajny jest i moge śmiało polecić tylko ja w H&M kupowałam
E-lona hmm jak uczysz małe dzieci to i owszem te 2 pierwsze. Ale Ty chyba nastolatków uczysz nie? To chyba bardziej oni w takich sweterkacj jak WIoli napisala pół Angli chodzi i to pewnie wszystkie nastolatki
Baska futerko super :-), a narzutke swterek tez taki mam fajny jest i moge śmiało polecić tylko ja w H&M kupowałam
reklama
Ida Sierpniowa
baśka, ja mam takie futerko w szafiea założyłam może 2 razybo jak wypada założyć futro to nie zakładam bo byłoby mi za zimno a jak wiem że bym nie zmarzła to pół ulicy by mnie wyśmiało ze w taki "upał" w futrze idę
e-lona, miodzionieeeeeeee, nie mój styl i the end
makuciek coś pokazywał i pamiętam że specjlnie na bershkę wlazłam (i się okazało że z sale'a już wykupili to co by mnie ewentualnie zainteresowało) ale konkretnie nie pamiętam - no ale, skoro na netową str wlazłam to chyba musiało mnie coś zainspirować
e-lona, miodzionieeeeeeee, nie mój styl i the end
makuciek coś pokazywał i pamiętam że specjlnie na bershkę wlazłam (i się okazało że z sale'a już wykupili to co by mnie ewentualnie zainteresowało) ale konkretnie nie pamiętam - no ale, skoro na netową str wlazłam to chyba musiało mnie coś zainspirować
Podziel się: