reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

Sheeney nowy wątek o częściach ciała, które będziemy oceniać :-D:-D:-D:-D:-D zaczniemy od stóp a potem jak poleci.
CzarodziejkaM być może tak jest ale co po stopach She szuka "mamy Jagody" ??? I Czemu akurat na wątko modowym, prędzej bym szukała w dzieciowym, może tam się odnajdzie ;-)

reklama
czarodziejko ja jej nie szukałam. Pisałam kiedys z tą dziewczyną na innym forum i narobila nam dymu. A wiem, ze pisała na kilku forach i tylko "kopiuj-wklej", na kazdym to samo. Z resztą to długa historia. Nie chciałam z Nią miec nic do czynienia dltego zapytałam czy czasem tu jej nie ma.

Przepraszam, że narobiłam zamieszanie. Nie myślałam, ze taki jeden głupi post takie oburzenie wprowadzi. Od teraz będą tylko pochlebne wypowiedzi i komentarze z mojej strony albo żadne.

aha no to rozumiem,też nie chciałabym z kimś pisać jeżeli sprawiałoby mi to jakikolwiek dyskomfort.

A co do drugiej części wypowiedzi to dobrze wiesz,że nie o to chodzi.Można pisać u nas szczerze,te gorsze opinie też,ale to jest też trochę jak w życiu,nie zawsze mówisz drugiej osobie wszystko prosto z mostu,bo nie chcesz jej urazić.Prawda?Chyba że sytuacja dotyczy przyjaciół,znajomych którzy proszą Cię o konstruktywną krytykę i i wyrażenie szczerej opinii,nawet jeśli miałaby ona zaboleć,bo po to są przyjaciele,jak sama zauważyłaś.Myślę,że jeżeli chcemy jednak zachować pozytywne relacje interpersonalne z pozostałym środowiskiem także forum,to lepiej pewne komentarze zachować dla siebie lub ubrać je w lepsze słowa:tak:;-)Wypowiadaj się nadal i pisz z nami,ale popraw się;-)

SHE mam prawo edytować/ usuwać posty naruszające czyjąś prywatność/ dobre imię/ wulgarne/ nie związane z tematem itp. itd. i będę to robić niezależnie od tego czy Ci się to podoba czy nie. DZIULKA nie prosiła o ocenę jej STÓP a o oceną BUTÓW. Widzisz delikatna różnicę?
A jeżeli miałaś jakieś zastrzeżenia co do ww. części ciała to kulturalniej byłoby napisać to na prw a nie ogólnym, stąd Twój post został częściowo usunięty.

Możesz wyrażać swoje zdanie ale jak to już któraś z mam napisała (MAMAAGUSI?) można pisać i PISAĆ. Więc nie rób proszę zbędnego zamieszania na forum i jeżeli z nami piszesz to rób to w sposób nie uwłaczający nikomu z osób tu obecnych.
Szczerość nt. poruszanych tematów - TAK ale tylko wyrażona w sposób odpowiedni do sytuacji., wszystkie inne uwagi proszę przesyłać osobom zainteresowanym personalnie, bo nie wiem czy chciałabyś kiedyś przeczytać, że masz np. mało zadbana buzię/ gruby brzuch, odrosty/ jesteś brzydka itp. itd. i że powinnaś coś z tym zrobić, bo to wygląda nieestetycznie i razi innych.

Koniec mojego wywodu.
Tym samym zamykam temat i wszelkie posty odbiegające od wątku głównego tj. MODY będą usuwane.

Kania- wow, ja tam nie widzę brzuszka pod tą kiecką, ale fajnie wyglądasz, seksi. Cyc widać :-)
Ika- fajny kolor różu, podoba mi się kiecka, coś na styl Kani.
Rysia- fajne te swetry, te ostatni ma fajny kolorek, chyba bym tylko łaty wypruła :-) TY jak już się obkupujesz to raz a porządnie. Zdradź gdzie sweterki latem kupiłaś.
Sheeney- no chyba by taki wątek nie przeszedł o częściach, bo by się obrzydliwie mogło zrobić :-) U mnie też by było co krytykować :-)

co do krytyki części ciała to jakbym Wam wstawiła swoje to nie byłoby co chwalić (sama krytyka!!!!)-bo żem niezadbana,upasiona,niewypięlegnowana,bez manicure,pedicure itp.:-D:-)ale co tam...gdybyśmy zaczęły wstawiać naszych męźczyzn przyrodzenie (to możed było by ciekawiej:sorry:)

Kroma ja "ubraniowe" zakupy zazwyczaj robię w reserved (pasują mi krojem,kolorem itp.)i swetry toże tam kupiłam (a co do łat to ja też takich nie lubię,ale jak sweter był za 19,90 to i z nimi może być do smigania po dworze):tak:

ikaaa, ja na taką sukienkę zęby sobie ostrzę odkąd weszły na rynek, ale ... prędzej chyba uszyję niż kupię;-)kolor totalnie mój:tak:a może na "modelce" ją pokażesz, co?:-p
kania, rewelacyjna sukienka!!!brzusia nie widać w niej na zdj wcale, więc pewnie się cieszysz:-)a długość myślę że przyzwoita;-)
co do dzisiejszej wymiany zdań - ja nie w temacie, zresztą boję się pani moderator:-Dale ale, jeśli zamierzacie wątek opiniozawierający tworzyć, to ja co najwyżej zdj swoich oczuf dam, bo to jedyne na co nie narzekam:rofl2:
rysiek, a ja z reserveda jakoś nie kupuję... nie przekonują mnie, ale fakt faktem ja najchętniej diversa i pumę bym atakowała:-Dach, i new jorkera, ale coś ostatnio na psy schodzi całkiem:crazy:ps. gdzie te twoje zakupowe zdj? przegapiłam???

a moje ostatnie zdobycze praktycznie wszystkie pochodzą z "rajów mody":-pale zadowolona jestem z nich bardzo:-)co mi przypomniało właśnie że muszę na dwór gonić po pranie:wściekła/y:

IDA przypomniałaś mi, że i u mnie pranie na balkonie bytuje a za oknem szaro i zimno :szok::eek:
sprzątając dzisiaj w szafie stwierdziłam, że niebawem będę musiała majątek w ubraniowych sklepach zostawić, gdyż jakoś mi jesienne rzeczy poginęły :crazy:

reklama
boziu, jak zmarrrrrrrrrrrrrrzłam:angry::szok::wściekła/y::no:to ma być sierpień?!?!?!?!?!:angry::angry::angry:
maqciek, ja na szczęście zaopatrzona w dżinsy już jestem (wiesz skąd;-)), a że to u mnie podstawa to powiedzmy że "dół" mam;-)a co do "góry"... najbardziej lubię bluzy bo wałeczki ładnie chowają;-)i tych zawsze mi mało - a sweterków mam sporo, też z rajów, ale jak nówki i na pewno nie dałabym stówy za sweter w >>normalnym<< sklepie, więc chyba jakoś dam radę przez jesień:sorry:bo na rajd po sklepach (kobiecy instynkt łowczy:sorry:) pewnie pozwolić sobie nie będę mogła:cool:

Do góry