reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

She sory ale beznadzieja totalna nigdy nie myslalam ze ktos wchodzi na firum by obczajac czyjes stopy jaki to ma zwiazek:no: musisz byc strasznie idealna ze tak piszesz:-p

reklama
She dlatego Makuc Ci napisała że "takie uwagi" pisz na pw, jak Ci nie pasuje wygląd stóp Dziulki.
Jak Dziulka prezentuje nam buty, to nas interesują jej buty a nie stopy.

Absolutnie nie jestem w 100% idealna. Ba! Kto jest?? :-)
Ale zadbana tak. Jest lato, patrzy się na takie rzeczy. I ja nie obczajam czyichs stóp tylko jak oglądam zdjęcie buta i jest na nim stopa to jak mam na nią nie patrzeć?

DZIULKA JEŻELI CIĘ OBRAZIŁAM TO PRZEPRASZAM!!!

Baśka nie robię głupich uwag tylko pisze to co myśle. Jak zaczynałam z Wami pisać to nie mówiłyście, ze jeśli się cos komus nie podoba to ma siedzieć cicho. Że nie można pisać tego co się naprawde myśli.
Swoją drogą zauważyłam, że Kroma tez ma troszke kontrowersyjne wypowiedzi (czyt. pisze to co myśli) i nikt jej uwagi nie zwraca
.

nikt nie musi siedzieć cicho ale po coś są pw. Dziulka pewnie się nieobrazi o to ale też jak zauważyłaś prosisz przyjaciółki żeby ci powiedziały jak wyglądasz w tym czy w tym. Dziula o radę i opinię nóg nie prosiła teraz. pokazała buty i opinie chciała odnośnie butów. co do kromy to no właśnie, widzisz nie trzeba wcale siedzieć cicho tylko posty kromy są troszkę w innym stylu pisane i pewnie dlatego nikt jej uwagi nie zwraca. można napisać i NAPISAĆ.

She sory ale beznadzieja totalna nigdy nie myslalam ze ktos wchodzi na firum by obczajac czyjes stopy jaki to ma zwiazek:no: musisz byc strasznie idealna ze tak piszesz:-p

a ja sobie po cichu myślę,że She jest na tym forum właśnie po to,aby coś lub kogoś "obczaić",tak jakby kogoś szukała.Mogę się mylić oczywiście,jestem tylko człowiekiem,ale tak spytam przy okazji:She znalazłaś już może tą mamę Jagody czy kogo tam szukałaś na początku?Tak pytam z ciekawości,bez złośliwości czy wrogości bo ja zupełnie nie z tych osób.

a ja sobie po cichu myślę,że She jest na tym forum właśnie po to,aby coś lub kogoś "obczaić",tak jakby kogoś szukała.Mogę się mylić oczywiście,jestem tylko człowiekiem,ale tak spytam przy okazji:She znalazłaś już może tą mamę Jagody czy kogo tam szukałaś na początku?Tak pytam z ciekawości,bez złośliwości czy wrogości bo ja zupełnie nie z tych osób.

Tez mi to przyszlo do glowy

Wiola kania moze tak nowy watek o stopach:-D ,bedziemy wrzucac zdjcia i "oceniac" :-D:-D:-D

reklama
czarodziejko ja jej nie szukałam. Pisałam kiedys z tą dziewczyną na innym forum i narobila nam dymu. A wiem, ze pisała na kilku forach i tylko "kopiuj-wklej", na kazdym to samo. Z resztą to długa historia. Nie chciałam z Nią miec nic do czynienia dltego zapytałam czy czasem tu jej nie ma.

Przepraszam, że narobiłam zamieszanie. Nie myślałam, ze taki jeden głupi post takie oburzenie wprowadzi. Od teraz będą tylko pochlebne wypowiedzi i komentarze z mojej strony albo żadne.

Do góry