reklama
a ja już nic nie bede jesc !!! Dupsko w ostatnich dniach urosłomi do nie wyobrazlanych rozmiarów...spodnie schowane na dno szafy na "wieksze" czasy są już na mnie na styk :/ a one sa 2 rozmairy wieksze !!!!!Maskara!!!! Jak to możliwe??!!!
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
DEVI od tygodni robisz reklame na tlusty czwartek to i BEDZIESZ JESC PACZKI za 3 dni!!!!!!a z tymi spodniami to jakis blad w rozmiarowce, ja tez mam podobny problem w ciuchach z pracy i jutro jade wymienic) a poza tym to jak by nie bylo jestesmy w ciazy he he wiec bedzie powoli na plusie a nie na minusie, glowa do gory!
ja na paczki tez srednia ochote (bo tu nie ma takich z roza i skorka od pomaranczy, ale za to sa w poniedzialek i wtorek przed postem rozne rozniste nawet z musztarda he he , moze wtedy na kilka sie skusze he he), ale tez bym chrusty zrobila, tylko nie mam przepisu. LANA kochana zapodaj jakis!!!! lub ktos inny kto sie zna na faworkach please
ja na paczki tez srednia ochote (bo tu nie ma takich z roza i skorka od pomaranczy, ale za to sa w poniedzialek i wtorek przed postem rozne rozniste nawet z musztarda he he , moze wtedy na kilka sie skusze he he), ale tez bym chrusty zrobila, tylko nie mam przepisu. LANA kochana zapodaj jakis!!!! lub ktos inny kto sie zna na faworkach please
sunsumil- nie bład w romzmiarówce bo miałam odłożonych kilka róznych par a nie jadna A paczka zjem...no przeciez nie bede sobie załować
Tylko tak mnie ciagnie zeby wskoczyc na rowerek stacjonrny czy porobic brzuchy i dac sobie wyciska :? a tu jem, jem, jem...
Na chrusty/faworki nie mam przepisu....wole paczki
Tylko tak mnie ciagnie zeby wskoczyc na rowerek stacjonrny czy porobic brzuchy i dac sobie wyciska :? a tu jem, jem, jem...
Na chrusty/faworki nie mam przepisu....wole paczki
T
taycia
Gość
susumali-ja też kochana nie mam przepisu gdzieś mi go wsiorbało ale poszukam w necie a może jest tu jakaś dobra kuchareczka ,która ma przepisik na pyszne chrusty??????:-) Bardzo plisssss o pyszny sprawdzony przepis
Ja to robię proporcję w głowie,ale potrzeba mniej więcej 2 szklanek mąki, śmietana gęsta 4-5 łyżek, 5 żółtek, sól, łyżka octu... wszystko ładnie połączyć , podzielić sobie ciasto na dwie kupki, rozwałkować, pokroić na długie kawałki, smażyć,posypać cukrem pudrem. Mój Mąż nigdy nie narzekał i faworki znikały w ten sam dzień :-) oczywiście im więcej osób tym więcej powinnaś dać składników. Sprawdzony i dobry przepis :-)
LANA
Fanka BB :)
Ja to robię proporcję w głowie,ale potrzeba mniej więcej 2 szklanek mąki, śmietana gęsta 4-5 łyżek, 5 żółtek, sól, łyżka octu... wszystko ładnie połączyć , podzielić sobie ciasto na dwie kupki, rozwałkować, pokroić na długie kawałki, smażyć,posypać cukrem pudrem. Mój Mąż nigdy nie narzekał i faworki znikały w ten sam dzień :-) oczywiście im więcej osób tym więcej powinnaś dać składników. Sprawdzony i dobry przepis :-)
taycia-dzięki kochana za przepis już zapisuję co bym znowu nie zgubiła:-)
reklama
A ja robiłam faworki z tego przepisu, wyszły pyszne:
Wielkie Żarcie - Przepis - Szybkie faworki
Wielkie Żarcie - Przepis - Szybkie faworki
Podziel się: