reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek kulinarny

haha dziewczyny zabawne jesteście :-D
U w końcu wychodzi obżarstwo , plus 1kg haha
Dzisiaj przyrządzę kopytka ze szpinakiem, mniam

reklama
Dziewczyny przypominam ,że za 3 DNI TŁUSTY CZWARTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!HURAAAA!!!!!!!!!!:-):-):-)
JA RACZEJ PĄCZKÓW WCIĄGAĆ NIE BĘDE BO OD POCZĄTKU CIĄŻY MAM WSTRĘT ALE ZROBIE CHRUSTY-mniam mniam:-D

a ja już nic nie bede jesc !!! Dupsko w ostatnich dniach urosłomi do nie wyobrazlanych rozmiarów...spodnie schowane na dno szafy na "wieksze" czasy są już na mnie na styk :/ a one sa 2 rozmairy wieksze !!!!!Maskara!!!! Jak to możliwe??!!!

DEVI od tygodni robisz reklame na tlusty czwartek to i BEDZIESZ JESC PACZKI za 3 dni!!!!!!a z tymi spodniami to jakis blad w rozmiarowce, ja tez mam podobny problem w ciuchach z pracy i jutro jade wymienic) a poza tym to jak by nie bylo jestesmy w ciazy he he wiec bedzie powoli na plusie a nie na minusie, glowa do gory!

ja na paczki tez srednia ochote (bo tu nie ma takich z roza i skorka od pomaranczy, ale za to sa w poniedzialek i wtorek przed postem rozne rozniste nawet z musztarda he he , moze wtedy na kilka sie skusze he he), ale tez bym chrusty zrobila, tylko nie mam przepisu. LANA kochana zapodaj jakis!!!! lub ktos inny kto sie zna na faworkach please

susumali-ja też kochana nie mam przepisu gdzieś mi go wsiorbało:-D ale poszukam w necie a może jest tu jakaś dobra kuchareczka ,która ma przepisik na pyszne chrusty??????:tak::-) Bardzo plisssss o pyszny sprawdzony przepis:tak:

sunsumil- nie bład w romzmiarówce bo miałam odłożonych kilka róznych par a nie jadna :) A paczka zjem...no przeciez nie bede sobie załować :D
Tylko tak mnie ciagnie zeby wskoczyc na rowerek stacjonrny czy porobic brzuchy i dac sobie wyciska :? a tu jem, jem, jem...

Na chrusty/faworki nie mam przepisu....wole paczki :)

susumali-ja też kochana nie mam przepisu gdzieś mi go wsiorbało:-D ale poszukam w necie a może jest tu jakaś dobra kuchareczka ,która ma przepisik na pyszne chrusty??????:tak::-) Bardzo plisssss o pyszny sprawdzony przepis:tak:

Ja to robię proporcję w głowie,ale potrzeba mniej więcej 2 szklanek mąki, śmietana gęsta 4-5 łyżek, 5 żółtek, sól, łyżka octu... wszystko ładnie połączyć , podzielić sobie ciasto na dwie kupki, rozwałkować, pokroić na długie kawałki, smażyć,posypać cukrem pudrem. Mój Mąż nigdy nie narzekał i faworki znikały w ten sam dzień :-) oczywiście im więcej osób tym więcej powinnaś dać składników. Sprawdzony i dobry przepis :-)

devi pączusie, a potem dupsko rośnie :-D Kochana zrzucisz po ciąży szybciutko, zobaczysz, rowerek, brzuszki i będziesz laseczka :-)

Ja to robię proporcję w głowie,ale potrzeba mniej więcej 2 szklanek mąki, śmietana gęsta 4-5 łyżek, 5 żółtek, sól, łyżka octu... wszystko ładnie połączyć , podzielić sobie ciasto na dwie kupki, rozwałkować, pokroić na długie kawałki, smażyć,posypać cukrem pudrem. Mój Mąż nigdy nie narzekał i faworki znikały w ten sam dzień :-) oczywiście im więcej osób tym więcej powinnaś dać składników. Sprawdzony i dobry przepis :-)

taycia-dzięki kochana za przepis już zapisuję co bym znowu nie zgubiła:-)

reklama
Do góry