reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No tak, tylko dlaczego potem mam słuchać:
-a co teściowa chora była że nie przyjechała?
- nie, uważa, że ten ślub w ogóle jest niepotrzebny i z nią czy bez niej byłoby tak samo...

Boże..żeby chociaż zadzwoniła i się zapytała jak samopoczucie czy się stresuje, jejku przecież normalny człowiek ma taki odruch że zadzwoni do synowej i porozmawia...
Gdzie tam...no ale cóż, w dupie mam tą kobietę, ciekawe co D. powie na to co A. napisała na gg...

Jejuu a kto Ci powiedział że teściowa to jest "normalny człowiek"?? Moja była na naszym ślubie i jakoś nie wydaje mi się żeby był przez to bardziej czy mniej udany, a o moje samopoczucie od lat 4 jeszcze nie miała czasu ani razu zapytać nawet przy bezpośrednich spotkaniach, a to że nie dzwoni i o nic nie pyta to aktualnie traktuję jako jej największy atut, więc weź Ty w ogóle przestań ją brać pod uwagę.
A to o co Cię ktoś zapyta i co sobie pomyśli to też już nie Twoje zmartwienie, bo to w końcu ona się nie pojawiła tam gdzie być powinna a nie Ty, więc nie masz raczej obowiązku się za nikogo tłumaczyć.

reklama
Do jacuzzi absolutnie - bo tam jest ciepła woda i bąbelki - to powoduje skurcze macicy, ale na basen możesz iść. Dziewczyny kiedyś dotradzały, ze można sobie wziąć dopochwowo coś co zapobiegnie ewentualnemu zakażeniu grzybicą, ale ja nie pamiętam za bardzo co to było.

tampon :-p

wiec jak juz gadamy tak o niesmacznych rzeczach typu teściowa i tampony...to co macie na obiad....ja robie naleśniki....

znacie kawał o naleśnikach???

- Leży leśnik na leśniku >.....

oj taki niesmaczny żarcik przed obiadem

Cholercia mam nadzieje że nie o mnie chodzi:szok::szok::szok::szok:;-)

no co Ty,no skąd????

nie no Majsi taka glupotka, jest jedna jedyna osoba o której mogę powiedzieć, że jej nienawidzę (chociaż w sumie może też nie do końca...) i akurat weszłam wczoraj na nią z innego konta na nk, weszłam na ostatnio dodaną osobę w jej profilu (nie jaka Rudzia czy ktoś taki :)) i patrzę a tam Ty w komentarzach:tak: to od razu zerknełam w Twoje znajomości, ale na szczęście tamtej nie masz, uffff :tak:

wiec jak juz gadamy tak o niesmacznych rzeczach typu teściowa i tampony...to co macie na obiad....ja robie naleśniki....

znacie kawał o naleśnikach???

- Leży leśnik na leśniku >.....

oj taki niesmaczny żarcik przed obiadem
Teraz to wszystko smakować będzie lepiej:-p No chyba że ma się taki katar jak ja, więc wszystko smakuje tak samo:-p

reklama
jak to o co...jak to o co....o ten tramwaj co w zajezdni....
Rechotku hahahahhaha kocham Twój humorek :*
no co Ty,no skąd????

nie no Majsi taka glupotka, jest jedna jedyna osoba o której mogę powiedzieć, że jej nienawidzę (chociaż w sumie może też nie do końca...) i akurat weszłam wczoraj na nią z innego konta na nk, weszłam na ostatnio dodaną osobę w jej profilu (nie jaka Rudzia czy ktoś taki :)) i patrzę a tam Ty w komentarzach:tak: to od razu zerknełam w Twoje znajomości, ale na szczęście tamtej nie masz, uffff :tak:
Z Rudzie poznałam tutaj na BB a się okazało, że ona balowała z moją sąsiadką za czasów szkolnych :-D malutki ten swiat malutki. No to ładnie ładnie :-D

Do góry