reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Patrycja chyba o jakąś prowizję się powinna upomnieć;-)
Kurcze chyba się upomnę:-D Darmową reklamę gościowi zrobiłam:-D
Krolewny ide spac bo u mnie juz 6.00 rano a ja nadal nie w loziu:p

a potem znow czytania a czytania bede miec:p

Buziaczki i 3majcie sie cieplo:)
Dobranoc:-D

a ja już po obiadku krupnik ugotowałam, a na drugie rybcię zrobiłam, suróweczkę i ziemniaczki;-):-)

Heeeeeeeeeej pipetki! Wróciłam z zakupów, obrączkę odebrałam. cholera ściągnąć jej się tera nie da a to pech i co ja zrobię za 2-3 lata?Zmarzłam jak pingwiny z madagaskaru! Zimnoooo i mroźno, i spodnie sobie kupiłam rozmiar większe i kozaczki za 30 zł z obcasem jak stąd do warszawy jak mój je zobaczy to mnie z rodziny wywali Ale co tam trzeba być sexi mamuską XXl co nie? W ogóle u nas tak wieje, że z kumpelą uciekałyśmy przed WIATĄ PRZYSTANKOWĄ bo się oderwała gdyby nie słup bo się na nim zatrzymała to nie wiem czy w tej chwili bym nie leżała w szpitalu...naprawdę. Uciekając czułam, jak mi fasolinka lata i woła " mamuśka nie pędź tak bo nie nadążam "

reklama
Do góry