reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

nie wiem jak u was ale moj brzuszek jest juz dosyc duzy,ale z tego co pamietam po mnie bylo zawsze szybko widac ciaze.
A co najsmieszniejsze mimo iz nie moglam jesc do niedawna to przytylam juz 10 kg.

o kurcze... 10 kg ... to ja juz nic nie rozumiem. a ja ani o,5 kg....
Edyta ale 10 to chyba troche za duzo.. spytaj lekarza bo chodzi o Twoje zdrowie tez.

reklama
A za mną tak chodziły placki ziemniaczane że postanowiłam dzisiaj zrobić na obiadzik razem z zupką ogórkową. Właśnie kończę smażyć i zaraz siadamy z M do stołu. Pycha juz jestem głodna jak wilk:-)

Mi od wczoraj tez!!!!! i zaraz wlasnie jade je zjesc.. bo mama obiecala mi zrobic ... mmmm juz sie nie moge doczekac... Smigam!! :)

A mnie temat ślubów tylko przygnębia ... Bardzo chciałam wziąć ślub z moim , tylko cywilny ( mój Kocurek jest już po jednym małżeństwie) . Ale wazniejsze jest żebyśmy mieli co jeść i za co wychować dziecko . Ja narazie się uczę , jesli weźmiemy ślub , to strace rentę po ojcu ... a to spora kasa ... około 1500 zł ... więc wybór jest prosty ... Ale może to i lepiej jak skończe szkołe to moje 2 letnie dziecko będzie honorowym gościem na naszym slubie .

Witajcie!Ale wy macie tempo z pisaniem,chwilę mnie nie było a tu już tyle stronek do nadrobienia.Narobiłyscie mi ochoty na placki ziemniaczane:hmm: ,ale narobiłam już łazanek.Czy tylko ja mam problemy ze snem,w dzień jestem tak zmęczona,że mam oczy jak chińczyk,ale za nic w świecie nie mogę zasnąć i wieczorem też mam z tym problem:-( a czuje się okrutnie zmęczona,w nocy potrfie się obudzić i godzinę nie spać dlatego cały czas chodzę jak widmo.Moi śpią a ja szperam w neciebo co innego mi pozostało:confused:

Witajcie!Ale wy macie tempo z pisaniem,chwilę mnie nie było a tu już tyle stronek do nadrobienia.Narobiłyscie mi ochoty na placki ziemniaczane:hmm: ,ale narobiłam już łazanek.Czy tylko ja mam problemy ze snem,w dzień jestem tak zmęczona,że mam oczy jak chińczyk,ale za nic w świecie nie mogę zasnąć i wieczorem też mam z tym problem:-( a czuje się okrutnie zmęczona,w nocy potrfie się obudzić i godzinę nie spać dlatego cały czas chodzę jak widmo.Moi śpią a ja szperam w neciebo co innego mi pozostało:confused:
Wieczorem z zasypianiem to nie mam problemu za to często się budzę w nocy a wtedy zasnąć jest trudniej zwłaszcza że mój M chrapie jak piła mechaniczna:-D:-D:-D

Karmel- ale sliczna panienka....to co teraz chlopaczek do parki by sie przydal? A moze druga taka ładna dziewuszka:tak::tak::tak:
Dziewczyny ja ze spaniem tez mam jazdy jak sie obudze o 2 albo 4 na siusiu to potem za chiny zasnąc nie moge...:baffled::baffled:
W pierwszej ciąży spałam jak zabita a teraz....nozny marek ze mnie:sorry2:

Witajcie :-)
u mnie nareszcie weekend :) posprzątałam chałupkę, zmywarka myje a ja ide zebrać pranko i pooddychać świeżym powietrzem ;)
tak sobie pomyślałam, że fajnie,że tu trafiłam na BB :D
Witam wszystkie nowe Lutóweczki i dziękuje wszystkim,za pamięć i miłe słowa :-) :) dzięki
a teraz odpoczywajcie, wkońcu mamy weekend :D
do później Śnieżynki :-D

reklama
Ja po spacerku moj zaja sie po powrocie Nicol aj sie polozylam zrobilam obiadek i teraz sie wyleguje .Dzisiaj mialam wspanialy dzien.
Karmel 81 sliczna coreczka.
Witam nowe mamusie i zapraszam do pisania.

Do góry