vvictoria
11.06...........02.10:)))
nie załamuj sie wcale.. ja nie wiem do jakiego ty lekarza chodzisz co Cie tak straszy... moze zmien lekarza kochanie... ja bedac z corcia w ciazy bylam na badaniu ginekologicznym w 4 tyg i tez macica nie była powiekszona a poszłam na drugi dzien do innego zrobił mi usg i powiedział że jest piekny ciązowy pecherzyk i trzeba czekac na serduszko... wiecej wiary Aniu i nie sluchaj wszystkiego co plota lekarze szczegolnie takich bzdur jak mozna stwierdzic ciaze pozamaciczna rttylko po badaniu ginekologicznym to jakis podlekarz chyba ...soorry ale sie denerwuje gdzie kompetencja w wykonywaniu zawodu zeby stwierdzac takie diagnozy trzeba miec pewnośc... kochana nie martw sie bedzie dobrzeDziękuję kochana :* Byłam u lekarza, ale tak naprawdę się jeszcze bardziej zmartwiłam. Co prawda jest za wcześnie na badanie usg, ale z badania ginekologicznego lekarz stwierdził że macica jest wąziutka a powinna już się rozszerzać i może to być ciąża pozamaciczna albo coś innego ale podobno to jeszcze może to być na razie tylko podejrzenie i dużo czynników mogło spowodować tak stan rzeczy.. Ale ja się boję, że zrobię sobie nadzieję i znów mnie wezmą do szpitala a ja już się kompletnie załamię.. Następną wizytę, która ma potwierdzić ciążę albo ją wykluczyć mam 11 czerwca chyba się załamię do tego czasu