reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dziękuję kochana :* Byłam u lekarza, ale tak naprawdę się jeszcze bardziej zmartwiłam. Co prawda jest za wcześnie na badanie usg, ale z badania ginekologicznego lekarz stwierdził że macica jest wąziutka a powinna już się rozszerzać i może to być ciąża pozamaciczna albo coś innego:sad::sad: ale podobno to jeszcze może to być na razie tylko podejrzenie i dużo czynników mogło spowodować tak stan rzeczy.. Ale ja się boję, że zrobię sobie nadzieję i znów mnie wezmą do szpitala a ja już się kompletnie załamię.. Następną wizytę, która ma potwierdzić ciążę albo ją wykluczyć mam 11 czerwca chyba się załamię do tego czasu:sad:
nie załamuj sie wcale.. ja nie wiem do jakiego ty lekarza chodzisz co Cie tak straszy... moze zmien lekarza kochanie... ja bedac z corcia w ciazy bylam na badaniu ginekologicznym w 4 tyg i tez macica nie była powiekszona a poszłam na drugi dzien do innego zrobił mi usg i powiedział że jest piekny ciązowy pecherzyk i trzeba czekac na serduszko... wiecej wiary Aniu i nie sluchaj wszystkiego co plota lekarze szczegolnie takich bzdur jak mozna stwierdzic ciaze pozamaciczna rttylko po badaniu ginekologicznym to jakis podlekarz chyba ...soorry ale sie denerwuje gdzie kompetencja w wykonywaniu zawodu zeby stwierdzac takie diagnozy trzeba miec pewnośc... kochana nie martw sie bedzie dobrze:tak:

reklama
Lekarz mi powiedział, że to są podejrzenia i że każdą kobietę, u której nie stwierdziło się prawidłowej ciąży przez usg powinno się traktować jak taką, która ma właśnie ciążę pozamaciczna na wszelki wypadek... Może nie powinnam się tak tym przejmować, może to burza hormonów ale płaczę pół dnia, odkąd tylko wróciłam do domu po pracy.. Może jestem tak przewrażliwiona po straconej poprzedniej ciąży, ale boję się , że los się powtórzy ;( Będę się oszczędzała na razie na ile będę mogła i postaram się myśleć pozytywnie.. ale wiem że to nie będzie łatwe.

vvictoria dziękuję za słowa otuchy, naprawdę dodajesz mi nadziei, jak tylko przeczytałam Twoją odpowiedź zrobiło mi się lżej jakoś, że może będzie dobrze.

Lekarz mi powiedział, że to są podejrzenia i że każdą kobietę, u której nie stwierdziło się prawidłowej ciąży przez usg powinno się traktować jak taką, która ma właśnie ciążę pozamaciczna na wszelki wypadek... Może nie powinnam się tak tym przejmować, może to burza hormonów ale płaczę pół dnia, odkąd tylko wróciłam do domu po pracy.. Może jestem tak przewrażliwiona po straconej poprzedniej ciąży, ale boję się , że los się powtórzy ;( Będę się oszczędzała na razie na ile będę mogła i postaram się myśleć pozytywnie.. ale wiem że to nie będzie łatwe.

vvictoria dziękuję za słowa otuchy, naprawdę dodajesz mi nadziei, jak tylko przeczytałam Twoją odpowiedź zrobiło mi się lżej jakoś, że może będzie dobrze.
nie placz bo placzem nic nie zdzialasz tylko mozesz zaszkodzic pamietaj smutna mama to smutne dziecko glowa do gory

Ania nie załamuj sie bo fasoleczka czuje!
Wcale nie musi być źle..teraz wszystko jest jeszcze świeże....wiec musisz poczekac. Trzymam kciuki

Aniu nie martw sie wszystko bedzie dobrze;-)
My chyba musimy poczekac na nasze podforum:-p
czekam moze wiecej dziewczyn do nas dołaczy.... mam nadzieje że dołacza bedzie weselej....:cool2:

dziewczyny trzeba byc dobrej mysli ja ide 1 czerwca do lekarze i wtedy bede wiedzial kiedy dokladnie moja kruszyna przyjdzie na swiat

reklama
Do góry