Byłam pierwsza, byłam pierwsza nananna ! :-):-):-)
Ej współczuję laskom co jutro będą miały chęci nadrabiania co się działo podczas ich nieobecności
haha sluchaj ja jakos nadtrobilam(a bylo CO nadrabiac) wiec i one dadza rade chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej współczuję laskom co jutro będą miały chęci nadrabiania co się działo podczas ich nieobecności
my bad:-(
Ilonaaaaaaa Ty mała glizdko!!!udawałabyś chociaż jak gibaga że Ci przykro noooo naślę moje dziecię z łopatką na Twoje!!!!
ooo jaki śliczniuni ! ja też chce ! ja też ! ale na razie brak pomysłu heheheh
rechotku kochany a z czyjej pomocy skorzystałaś no z czyjej??a pamiętasz jak pisałaś, że mnie lowasz??i ja taka miła jestem dla ciebie!!!no więc kto ci pomógł co????
Haha jak mój syn będzie starszy to uważaj! zrobi hadzia ! odda i będzie Twój płakał hehehe
nooooooo dooooobra !! przepraszam, że zepsułam Ci zabawę :-)
na:ja Ci proponuję "MałaGlizdka" albo "Chwalipięta" albo "PodbieraczkaPierwszeństwa" ;-);-)
każdy kto chce, czyli wszyscy
trzeba zrobić jakiś dzialik zamknięty, tylko dla nas
Tyyy Gibaga, a weź Ty się trochę opowiedz o sobie co??co robisz w tym USA i gdzie dokładnie i po co, chyba że coś przegapiłam;-)
ja Ci proponuję "MałaGlizdka" albo "Chwalipięta" albo "PodbieraczkaPierwszeństwa" ;-);-)