reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wasze siedmiomiesięczne dzieci.Co u nich słychać ??

ok. dzięki zobaczymy jak się sytuacja rozwinie - dzisiaj kicha dalej ale humorek ma ok. i spał dobrze w nocy. A propo to my już włąsciwie nie z tego watku bo dziś kończymy 8 miesięcy

reklama
Witam, moja mała juz nie ma w ogóle katarku :D. Dzisiaj u nas 30 stopni!! mała w samym body chasa ale uważam bo kurcze to może być zdradliwe.

SIABA - wszystkiego dobrego dal synka.

Moniaa, u mnie to byla pogoda :mad: W sloncu szlo sie rozplynac, a jak zawialo, to Sonie az przytykalo i robilo sie tak zimno, ze dostawalam gesiej skorki. Ubralam mloda dsc lekko - hartowana jest ;) Mam nadzieje, ze ta pogoda w koncu u nas sie ustabilizuje i skonczy wiac.

Moze faktycznie powinnysmy zaczac watek w stylu "z pazdziernika" bo co miesiac bedziemy zakladac nowy watek, zaniedlugo do tego juz nie bardzo bedziemy pasowac.

Ale Ci dobrze moniaa, ja wole gorąc od zimna....a u mnia plucha i wiatr......:(.Ja chce słoneczko !!
Pozdrawiam Was wszystkie

U NAS TEŻ DO BANI NIBY CIEPŁO ALE NIEBO ZACHMURZONE I WIEJE ŻE HEJ. MONIAA U NAS TEŻ JUŻ LEPIEJ. MAM NADZIEJĘ ŻE OD PONIEDZIAŁKU SIĘ POPRAWI BO W KOŃCU RAZ DO ROKU MAM URLOP :)

Siaba, tak mnie naszło... a oże Twój maluszek kicha na coś co kwitnie albo pyli? nie daj Boże oczywiście, alecholera wie?
ja zauważyłam, że moja kicha "jak z armaty" jak otwieram balkon albo wyjeżdzam z nią na spacer.
ale u nas to rodzinne -ojciec kicha , starsza wziewna alergiczka to pewnie mała też będzie...

trzymam kcieuki aby to było lekkie przeziębienie

pozdrawiam

Witam
No u nas już całkowicie katarzysko przeszło :D. Dzisiaj znowu u nas upał.. ja lubię gorąco ale nie aż takie. Ale prawda lepsze to niż chlapa czy wiatrzycho.
Ale nie martwcie się ta pogoda co jest u mnei za parę dni przyjdzie do Was :) zawsze tak jest :))).
Mała zaczeła już wysoko pupe podnosić i juz nóżki wkłada sobie pod pupcie jak tak dalej pójdzie to może zacznie raczkować :) no ale zoabczymy za paręd dni.
SIABA trzymam kciuki! Zobaczysz pojedziecie na urlop i będzie oki. Miłego dzionka zyczę :)

reklama
Joanna i Moniaa mały już dzisiaj ok. jeszcze troche psikał ale nochal już odkitowany i nawet nie zakraplamy. Chciałam jeszcze jutro przed wyjazdem iść do lekarza kontrolnie ale sobie odpuszcze.

Joanna - a propo alergii to tym razem na 1005 przeziębienie - Mati jak jest u babaci to razem z córeczką mojego brata i to od nie coś chwycił bo tez była chora.

Moniaa - a propo podnoszenia pupci to my na tym samym etapie tylko że nie kolanka pod siebie ale tak jakby chciał zasuwac na czworakach- tylko jeszcze pupcia za cieżka :)

Ale dzisiaj mały usiadł sam pierwszy raz z leżącego wspiął się po szczebelkach łóżeczka - był tak z siebie zadowowlny że hej:)

A tak wogóle to dzięki za wsparcie :) i jeśli nie uda mi sie przyhaczyć w jakiejś kafejce internetowej to odezwę się za 2 tygodnie. Pozdrawiam

Do góry