reklama
La Sorpresa
Zaciekawiona BB
Mój też nic takiego nie miał. Tylko zaczerwienione, spuchnięte dziąsło i pod skórką widać jakieś takie białe punkty (ząbek?), ale to nie znaczy, że u Twojego malucha tak nie może objawiać się ząbek. Z dziećmi to baaardzo różnie bywa...
Sandros dzięki za życzenia, śliczny ten Twój maluszek
Sandros dzięki za życzenia, śliczny ten Twój maluszek
La Sorpresa
Zaciekawiona BB
No nie, nie tak na samej krawędzi dziąsła, raczej lekko na zewnętrznej części
Witam!!! Dołączamy się już do 7 miesięczniaków.. jeju jak ten czas leci : ;D Ale to sama radość!
Odpowiem teraz na Twoje pytanka
1.Moja Nicole śpi 2 razy w dzień, ok 10 - śpi tak 1,5-2h i ok 14 śpi 1h.
2.Moja mała od kąd skończyła miesiąc przesypia całą nockę i wciąż tak jest zasypia o 20-20:30 i wstaje o 7 rano.
3.Oj tak Nicole ma bardzo duży apetyt w ogóle lubi jeść
4.Nicole oprócz cyca i butli je zupkę i deserek a także popija soczek/herbatkę
5.Tak, mamy już 2 dolne jedyczneczki ale widzę że szykują sie już 2 dolne dwójeczki
6.Mała dostała chyba w 3 miesiący taką grzechotkę dzwoneczek straaaasznie jej się to podoba i do dziś dnia tak jest.
7.Nicole sama siedzi, ale jeszcze dobrze sama nie umie usiąść musze podać jej palec wtedy bez problemu siada.
8.Hm.. moja mała bawi się samodzielnie od chyba 3-3,5 miesiąca życia!
9.Z tym też nie było problemów od początku.. mama i tata to najważniejsi i odróżniała nas chyba od zawsze? Nie dała się nigdy oszukać
10.MOja mała od urodzenia jest śmieszkiem! Ciągle robiła grymas uśmiechu w 3 miesiącu jak już zaczynała się samodzielnie uśmiechać to już nic innego nie robiła, najbardziej lubi uśmiechać się do obcych którzy do niej coś mówią.. ona w ogóle jest bardzo towarzyska (ma to po mamusi ). Cieszy się ze wszystkiego i do wszystkich.
No to chyba na tyle jak coś mi się przypomni to dopiszę
Odpowiem teraz na Twoje pytanka
1.Moja Nicole śpi 2 razy w dzień, ok 10 - śpi tak 1,5-2h i ok 14 śpi 1h.
2.Moja mała od kąd skończyła miesiąc przesypia całą nockę i wciąż tak jest zasypia o 20-20:30 i wstaje o 7 rano.
3.Oj tak Nicole ma bardzo duży apetyt w ogóle lubi jeść
4.Nicole oprócz cyca i butli je zupkę i deserek a także popija soczek/herbatkę
5.Tak, mamy już 2 dolne jedyczneczki ale widzę że szykują sie już 2 dolne dwójeczki
6.Mała dostała chyba w 3 miesiący taką grzechotkę dzwoneczek straaaasznie jej się to podoba i do dziś dnia tak jest.
7.Nicole sama siedzi, ale jeszcze dobrze sama nie umie usiąść musze podać jej palec wtedy bez problemu siada.
8.Hm.. moja mała bawi się samodzielnie od chyba 3-3,5 miesiąca życia!
9.Z tym też nie było problemów od początku.. mama i tata to najważniejsi i odróżniała nas chyba od zawsze? Nie dała się nigdy oszukać
10.MOja mała od urodzenia jest śmieszkiem! Ciągle robiła grymas uśmiechu w 3 miesiącu jak już zaczynała się samodzielnie uśmiechać to już nic innego nie robiła, najbardziej lubi uśmiechać się do obcych którzy do niej coś mówią.. ona w ogóle jest bardzo towarzyska (ma to po mamusi ). Cieszy się ze wszystkiego i do wszystkich.
No to chyba na tyle jak coś mi się przypomni to dopiszę
Co do tych wypukleń.. to mogą być ząbki, ale nie koniecznie! MOja mała miała coś takiego w 3 miesiącu i pediatra powiedział żę to dziąsełka przygotowują sie na ząbki i za parę dni całe dziąsełko było właśnie białe w dolnej częsci. A co ciekawe parę dni później było widać zarysowanie ząbków .
reklama
Podziel się: