ollka22
MAMUSIA OLIWKI
devil fakt ja tu jestem dlugo... nawet mozna powiedziec ze abrdzo dlugo
ja tez sie postaram dodac jakies foto bo wlasnie sie znimi obrobilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to nie tylko w taki dzień ale niestety w tym dniu tak jakoś bardziej. Kiedyś może będzie inaczej. Zobaczymy co czas pokaże.Marta .... przykro mi, że właśnie w taki dzień dosięgają Ci te zle wspomnienia. Trzymaj sie koleżanko mocno
Bardzo dobrze cie rozumiem niestety. A idealnego nie znajdziesz bo nikt nie jest idealny. Każdy ma swoje wady i zalety. Nawet Ty sama je masz i facetowi czyli potencjalnemu partnerowi może coś w Tobie przeszkadzac. Tylko ważne jest aby nie udawac ze wszystko jest ok od samego początku a potem raptownie miec jakieś ale. Ważne aby mówic o wszystkim i zawsze.Ja juz nie wierze ze znajde idealnego faceta.
Tak ciezko bylo zaufac a jakie bylo rozczarowanie gdy to zaufanie nastapilo.
Bardzo dobrze cie rozumiem niestety. A idealnego nie znajdziesz bo nikt nie jest idealny. Każdy ma swoje wady i zalety. Nawet Ty sama je masz i facetowi czyli potencjalnemu partnerowi może coś w Tobie przeszkadzac. Tylko ważne jest aby nie udawac ze wszystko jest ok od samego początku a potem raptownie miec jakieś ale. Ważne aby mówic o wszystkim i zawsze.
Ja już nie chce faceta ani z wadami ani bez wad. Ale wszystkim którzy maja nadzieję życzę szczęścia i powodzenia w napotkaniu swojego ideała :-)moj idealny facet to jest ten z wadami, ale ktory umie rozmawiac pomoze, zrozumie
ktory bedzie ze mna, bez obietnic ale tak po prostu
devil fakt ja tu jestem dlugo... nawet mozna powiedziec ze abrdzo dlugo
Ola i Marta juz daly zdiecia w grupieCzekamy z niecierpliwością ...
Marta w koncu dodalas fotke w sygnaturce ... super ...