reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warzywa w diecie dziecka

Mam pytanko, wiem dużo na temat żywienia ale wczoraj się okazało że moja prawie 3 letnia córka lubi(uwielbia?) oliwki:szok:, dałam jej dwie bo się bałam czy może i czy nic jej nie będzie, w dodatku przed snem.....mąż mnie "wyzywał" że co jej żałuje kazał dać więcej bo to samo zdrowie.....kurczę jak to jest z tymi oliwkami??
dodam że dzisiaj nic jej nie jest zero wysypki, noc przespana spokojnie....

reklama
skoro nic jej nie jest i nie bylo i jesli je lubi to niech je ;) oliwki sa zdrowe ;) poza tym ma juz 3 lata....

a co w oliwkach mialoby byc nie tak, zeby ich dzieciom nie dawac???

u nas oliwki schodza kilogramami, wszyscy uwielbiamy... Krystian tez jada, chyba od kiedy skonczyl rok, tylko jemu dobrze plucze z zalewy...

...chyba nie ma przeciwwskazan...

nie ja do oliwek nic nie mam ale wiesz...to coś "egzotycznego" dla naszego klimatu i "kuchni polskiej" do jakiej jesteśmy przyzwyczajeni:)
My też uwielbiamy oliwki, małej nic nie jest już dostała je drugi raz:laugh2: fajnie że je lubi, wiem że są zdrowe.Cieszy mnie że nie tylko ja je daje dziecku, chciałam się dowiedzieć co o nich sądzą inne mamy:tak: pozdrawiam

Do góry