reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

Dzięki kochane, dla mnie bezpieczniej nie w poniedziałek, bo nie wiem o której w nocy zajedziemy, więc może wtorek, środa? zołza kiedy gina masz?

reklama
aha, to ja się dostosuję już do Was - przyszły tydzień bez poniedziałku
Madzioolka, ja bym się chętnie spotkała ale nie mogę obiecać, bo w czw wieczorem wyjeżdżamy a Ty w czw przyjeżdżasz? Jak będę w miarę do przodu z pakowaniem, to po prostu do Ciebie zadzwonię, na Targówek mam 15 min autem

Forever byłam tam w zeszłym roku ale ceny w Świecie dziecka zwaliły mnie z nóg :szok: ale oko nacieszyć jest czym :)

Mrsmoon fajnie by było :) tak będziemy w czwartek, to zacznij pakowanie już dziś i wtedy na pewno dasz radę :p jak coś to mój numer masz :)

No ale pisałam na promocyjnym, że na ciuchy nie niemowlące jest - 50 % - kombinezon Reimy nabyłam po taniości. Tak czy inaczej zawsze tam jakąś wyprzedaż obczaiłam no i można obejrzeć tam a zanabyć na all np. ale to miejsce coraz b. na psy schodzi - prawie 3 tyg. czekałam na moskitierę - i się nie doczekałam :no: - napisałam, że dziękuję i chcę kasę z powrotem - poprosili o nr konta...

jak będzie czas to pewnie zajdziemy bo ja dzieciowe sklepy uwielbiam :-) meble pooglądam bo pamiętam że ładne mieli ale ceny wskazywały na to że chyba ze złota zrobione... myślę jednak nad zrobieniem Majce mebli na zamówienie u znajomego stolarza więc wzory można podpatrzeć :)

No inspiracja dobra rzecz :-D- a ja za chwilę wstawię na odpowiednim wątku link do sklepu z gadżetami dla dzieci - według mnie oferta inna niż wszędzie.

reklama
Madzioolka, ja przepraszam, ale dla mnie Targówek za daleko, tym bardziej autem bez klimy... mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie okazja do spotkania:) A tymczasem życzę miłych zakupów!

Do góry