reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - koło Ikea na Targówku jest duży Mothercare i Smyk oraz Świat Dziecka.
aha, to ja się dostosuję już do Was - przyszły tydzień bez poniedziałku
Madzioolka, ja bym się chętnie spotkała ale nie mogę obiecać, bo w czw wieczorem wyjeżdżamy a Ty w czw przyjeżdżasz? Jak będę w miarę do przodu z pakowaniem, to po prostu do Ciebie zadzwonię, na Targówek mam 15 min autem
Madzioolka, ja bym się chętnie spotkała ale nie mogę obiecać, bo w czw wieczorem wyjeżdżamy a Ty w czw przyjeżdżasz? Jak będę w miarę do przodu z pakowaniem, to po prostu do Ciebie zadzwonię, na Targówek mam 15 min autem
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Forever byłam tam w zeszłym roku ale ceny w Świecie dziecka zwaliły mnie z nóg ale oko nacieszyć jest czym
Mrsmoon fajnie by było tak będziemy w czwartek, to zacznij pakowanie już dziś i wtedy na pewno dasz radę jak coś to mój numer masz
Mrsmoon fajnie by było tak będziemy w czwartek, to zacznij pakowanie już dziś i wtedy na pewno dasz radę jak coś to mój numer masz
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No ale pisałam na promocyjnym, że na ciuchy nie niemowlące jest - 50 % - kombinezon Reimy nabyłam po taniości. Tak czy inaczej zawsze tam jakąś wyprzedaż obczaiłam no i można obejrzeć tam a zanabyć na all np. ale to miejsce coraz b. na psy schodzi - prawie 3 tyg. czekałam na moskitierę - i się nie doczekałam - napisałam, że dziękuję i chcę kasę z powrotem - poprosili o nr konta...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
jak będzie czas to pewnie zajdziemy bo ja dzieciowe sklepy uwielbiam :-) meble pooglądam bo pamiętam że ładne mieli ale ceny wskazywały na to że chyba ze złota zrobione... myślę jednak nad zrobieniem Majce mebli na zamówienie u znajomego stolarza więc wzory można podpatrzeć
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No inspiracja dobra rzecz - a ja za chwilę wstawię na odpowiednim wątku link do sklepu z gadżetami dla dzieci - według mnie oferta inna niż wszędzie.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
to co babeczki widzimy się jutro w ikei?
forever my już umówione a moon i zołza to się zdzwonimy jakby co, tak?
to do juterka
forever my już umówione a moon i zołza to się zdzwonimy jakby co, tak?
to do juterka
reklama
Podziel się: