reklama
Zeberrko - zgadza się - Praga jest idealna, okolice bazaru Różyckiego. Ja swoją sukienkę kupiłam w salonie Angel - ul. Okrzei 35 - to ogromny salon i chyba pół dnia przymierzałam sukienki! Ostatecznie kupiłam taką z wystawy, za pół ceny, bo była lekko przykurzona Poprawki krawieckie gratis. Welon, podwiązkę, pończochy itp. dokupiłam na bazarku właśnie.
Hmmm, no nie opłaca sie, ale z dtugiej storny jak fajnie tak wcześnie wyjsć i o 11 byc juz w domu ;-)10.30. - to się opłaca do roboty jechać ?
Powtórzę się - ogromnie Wam zazdroszczę tego spotkania. Zdjecia świetne, rozmowa Mai z Silvą super ;-) Tylko Zołzika i Ediego nie widać.
Zeberko ja również polecam salon o którym wspominała Silva. Ja co prawda tam swojej nie kupowałam, ale rzeczywiście wybór mają ogromny, przymierzyłam tam mnóstwo sukienek.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A i jeszcze granatowe spodnie dresowe z niebieskim napisem na nogawce się odnalazły....
Aestima
Fanka BB :)
Ale super focie Tylko Nutrii nie wypatrzyłam? Ale za to Krzysia dostrzegłam No i bliźniaki świetne są!
Mrsmoon- w końcu się ujawniłaś, chyba pierwsze raz Cię widziałam- ślicznaś Wiadomo teraz po kim Maja taką sympatyczną buzię ma:-) Choć w sumie, poza tym, to chyba nie jest do Ciebie podobna, co? Czyżby tak jak Miesio 100% taty?
No i w końcu Krysię mam ostatnimi czasy okazję pooglądać! Słodka i taka drobniutka przy moim Mieszkusiu
Zołzy i Ediśka faktycznie mało, ale na fb sobie mogę do woli pooglądać
Silva, ale Szymi słodziak
Mrsmoon- w końcu się ujawniłaś, chyba pierwsze raz Cię widziałam- ślicznaś Wiadomo teraz po kim Maja taką sympatyczną buzię ma:-) Choć w sumie, poza tym, to chyba nie jest do Ciebie podobna, co? Czyżby tak jak Miesio 100% taty?
No i w końcu Krysię mam ostatnimi czasy okazję pooglądać! Słodka i taka drobniutka przy moim Mieszkusiu
Zołzy i Ediśka faktycznie mało, ale na fb sobie mogę do woli pooglądać
Silva, ale Szymi słodziak
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nutrię ja uwietrzniłam, bo Ja-Zołza robiła głównie dzieciaki.
Podziel się: