reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Walentynkowy wieczór z mężem- pomysły.

A ja się ciągle zastanawiam co kupić dla swojej żony na walentynki. Oczywiście spędzimy razem wieczór, ale chciałbym jej oprócz tego coś kupić. Dzisiaj znalazłem w necie wyszukiwarkę porównującą prezenty walentynkowe, ale wybór tych prezentów u nich nie jest wcale taki wielki ... a ja ciągle nie wiem co kupić ...

Pozdrawiam
Sebastian
a może jakąś ładną seksowną bieliznę ????

reklama
A jak nie na rozmiaru?????
Może perfumy, albo jakiś ciuszek- bo my kobitki zawsze mamy braki w garderobie ;-)

no mąż nie zna rozmiaru żony???
walentynki to podobno romantyczny czas a ciuchy typu bluzki to można kupić w inny dzień...:) tak przynajmniej ja uważam..ale on zna swoją żonkę najlepiej ięc musi zdadecywdować..jednak perfumy też fajny pomysł :)

Jak dla mnie perfumy to przejedzony prezent - bo w zasadzie na swieta , urodziny , imieniny jest podobnie.
Kwiaty - trafione.
Bielizna - na walentynki może mąż sam wybrać dla zonki cos co jemu się podoba :)
I sądzę , że nie ma się co wstydzić , że nie odzyskało się do końca figury sprzed ciąży.
W końcu mąż kocha Cię taką jaka jesteś , a jak będziesz się wzbraniać przed wszystkim to co z tego wyjdzie ?
Niedługo będzie wiedział , ze nawet nie ma co marzyć i prosić o jakąś niespodziankę , bo będziesz się wstydzić.
Ja np po uśpieniu synka zamierzam zrobić coś czego nigdy do tej pory nie robiłam :D

a ja mam taki pomysł na walentynki w tym roku :)podrzucę mężowi własnoręcznie zrobione zaproszenie na fantastyczna kolacje walentynkową i żeby nie czuł się zwolniony z obowiązku zrobienia czegokolwiek pozostawię mu kwestię wyboru wina i kwiatów. ja sama zadbam o kolację, przepyszne tosty hawajskie wytnę w kształt serc, dalej lekką sałatka warzywną z truskawkami które będą symbolizować serca. w sklepie Enjoy który jest w Zlotych Tarasach kupiłam juz 2 specjalne balony foliowe, czerwone serducha i pare innych gadżetów. i mam tez olejki eteryczne dr beta. więc w kominku zapale chyba zapach ylangowy...najbardziej pobudzający więc odpowiedni na taka okazję :)przyćmione światło, mnóstwo świec, subtelna muzyka...on i ja....full romantica.

reklama
Hej. A macie jakieś pomysły na ten rok? Na to co będzie dobre na walentynki? Kurczę nie mam zupelnie pomyslu jak to zaplanować. Na dworze jest minus 15 stopni a nie można wyjśc do żadnej restauracji.

Do góry