reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Walentynki

reklama
W jakimś teleturnieju powiedzieli, że ludzie uważają, że najlepszym sposobem na poprawienie humoru kobiecie są...zakupy. Kolacja, wino, kino i wszystko co oklepane - owszem, ale spontaniczny shopping będzie chyba fajnym urozmaiceniem.

Mam nadzieję, że nie jestem jedyną kobietą która od swojego męża nie dostała jeszcze nigdy kwiatów z okazji walentynek (ani żadnego innego prezentu:). Pogodziłam się z tym już, że on o tym po prostu nie pamięta i nie dąsam się. Nie ukrywam, że bywa ciężko :)

Mam nadzieję, że nie jestem jedyną kobietą która od swojego męża nie dostała jeszcze nigdy kwiatów z okazji walentynek (ani żadnego innego prezentu:). Pogodziłam się z tym już, że on o tym po prostu nie pamięta i nie dąsam się. Nie ukrywam, że bywa ciężko

Daj spokój, ja się cieszę, że w ogóle o moich urodzinach pamięta... :D

Walentynek nie obchodzimy w ogóle, jakoś przywykłam :)

My z mężem świadomie nie obchodzimy walentynek. Natomiast kładę ogromny nacisk na to by pamiętał kiedy są moje urodziny i kiedy jest nasza rocznica ślubu - to są nasze święta.

reklama
Trzecia córkę kilka dni przed walentynkami :D [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry