reklama
Maargaretkaa
Fanka BB :)
Kubek z napissem "madry, zabawny, przystojny... I do tego zajety ".. Wypelniony slodkosciami i w sumie tyle, bardziej symbolicznie bo wyjdzie o 5 rano i wrocii zapewne po 20 wiec niewiele mamy do popisu kupilam lososia, moze zrobie w kombiwarze z opiekanymi ziemniaczkami jako nasza wspolna kolacja, on sie napije piwa, a ja soku, bo ja ciezarowka
eMa87
Czemu? Tez może być romantycznie!!no u mnie cora ma miesiac wiec romantycznie nie bedzie
MamaZeSzczecina
Zaangażowana w BB
My raczej też spędzimy ten dzień w domu z Dzieciaczkami Ale przygotuję ulubione ciacho Męża Kopiec Kreta i coś pysznego na obiad tylko nie wiem jeszcze co. A i w końcu zdejmę dres i ubiorę coś ekstra; ) to tyle u Nas w Walentynki; )
Ania020317
Mój maz akurat wtedy pracuje co prawda od 16 do 23...do tego 16 lutego zaczynam 38 tydz wiec juz raczej wyjście gdziekolwiek odpada... a prezent to juz kupiony taka fajna ozdobna podusia miś z krawatem cukierki w kształcie serca karta na walentynki itp mój przepada za słodyczami a ze nie wiedzieliśmy czy mały nie będzie chciał zawitać wcześniej wiec zero planów i kabinowania z prezentami takie małe drobiazgi...a największy prezent to za niedługo będzie razem z nami...
natala95
Jakies propozycje ?Czemu? Tez może być romantycznie!!
Napisane na PSP3505DUO w aplikacji Forum BabyBoom
eMa87
Prezentu? Czy spędzenia czasu? bo prezent to indywidualna sprawa. A czas jak juz położycie dziecko to jakaś kolacja albo może bardziej deser? Zależy ile masz na to czasu zapachowe świeczki... nie wiem czy karmisz piersią bo jak nie to moze winko
reklama
eMa87
Czemu wyjście odpada? Ja w 40 tygodniu jeździłam SAMA się opalać nad jeziorem. samochodem oczywiscie. Jak sie porod zacznie to bedziesz miala czas na wszystko to czemu nie mielibyscie wyjść razem? Wychodź póki się da potem za prędko to nie nastąpi.Mój maz akurat wtedy pracuje co prawda od 16 do 23...do tego 16 lutego zaczynam 38 tydz wiec juz raczej wyjście gdziekolwiek odpada... a prezent to juz kupiony taka fajna ozdobna podusia miś z krawatem cukierki w kształcie serca karta na walentynki itp mój przepada za słodyczami a ze nie wiedzieliśmy czy mały nie będzie chciał zawitać wcześniej wiec zero planów i kabinowania z prezentami takie małe drobiazgi...a największy prezent to za niedługo będzie razem z nami...