reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ale słodki [emoji7][emoji7][emoji7] miałam kiedyś szczurka :) ogólnie kocham zwierzaki :) . Emol wyglądałam jakbym sobie rosol na głowę wylała hahha . U nas dziś Bonfire Night strzelają petardami jak szaleńcy i ogólnie fajne pokazy :) rok temu w ciazy byłam na takim :) a w tym roku jednak zostaliśmy w domu [emoji41][emoji7] z okna widzę ;p . Ale mam stres przed wtorkiem :/ ... a stopy mnie tak swędzą i dłonie ze nie daje rady szukam domowych sposobów bo nie można wytrzymać :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy mama a jak mąż? Wykapal bobasa, czy Ty musiała? Nie wiem czy pisałaś, sorki jeśli nie doczytałam

Foxy jedyne co znalazłam w necie na swędzenie skóry oprócz leków to nawilżanie żeby skóra nie była sucha,kąpiel w płatkach owsianych (?:eek:?),nie przegrzewac się i kąpiel w zimnej wodzie. To ostatnie u mnie działało (przy alergii) chociaż na chwilę ale mało przyjemne:oo:.

Kasiek dzięki za pomoc xFaktycznie zimna woda działa cuda dzięki x chociaż na chwile odetchne..niech już ta żółtaczka idzie sio ! Bo serio mam dość . W piątek mam wizytę u kosmetyczki ale odmowie chyba zależy jak się będę czuła a pozatym moje stopy są tak rozdrapane ze pomyśli ze mam grzybice [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

I zapowiada się kolejna marna noc ...tak swedzi ze spać nie mogę :( kiedy to się skończy

Foxy_mama to poszalalas;)
O i masz babo placek tak pochwaalulam Mala i o tak jakos caly dzien jej sie ulewalo strasznie i po ktorym odbiciu polozylam ja i patrze znow ja podbilo i sie krztusi to hyc ja wzielam i przewrocilam zeby wyplula i poszlo... i chyba zaczal ja palic przelyk :( bo tak lapczywie je teraz i w trakcie odbicia znow ulewa i to bledne kolo dziś, i co tu robic?:(

Pati a dajesz małej czasem wodę ? Mojemu pomagało na refluks właśnie jak się napił odrobinkę :)

reklama
Do góry