reklama
Juz nie wyrabiam :/, Mala caly dzien placze tylko sie przebudzi i ryk... jak bylysmy na spacerze 2,5h spokoj bo spala, ale pozbiej wrocilysmy zjadla doslownie chwile snu i ryk. Juz ja nie wiem czy to ten skok czy znow cos sie dzieje
kasieks
Fanka BB :)
Dziękujemy za życzenia .buziaki od Dominika.Alex wygląda superCześć dziewczyny x u nas mega pochmurnie wyglada jak wieczorem taki smutny dzień ale my się dobrze bawimy narazie ;pa co u was ? Buziaki dla waszych pociech a szczególnie dla Dominisia który kończy dziś 4miesiace️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasieks
Dziękujemy .buziaki od Dominika.Domis wszystkiego najlepszego. U nas gorąco ja w krótkim rękawie
Widać, że lubi spacerki
kasieks
Dziękujemy. Buziaki od Dominika100lat dla Dominka
kasieks
Pati a może mała ma kolki?
U nas dziś też piękna pogoda.Dominik wstał bardzo zadowolony ale już po pierwszej drzemce coś w niego wystąpiło i marudził. Co chciałam go odłożyć to płacz.chyba nie chce odbiegać od normy i skoro jest na zielonym pasku, to daje mi wycisk
U nas dziś też piękna pogoda.Dominik wstał bardzo zadowolony ale już po pierwszej drzemce coś w niego wystąpiło i marudził. Co chciałam go odłożyć to płacz.chyba nie chce odbiegać od normy i skoro jest na zielonym pasku, to daje mi wycisk
Veronika_k
Kasiek wszystkiego najlepsiejszego dla Dominika. Dziewczyny mój mały to żarłok jak nie wiem! Mleko bebilon 1 z zagęszczaczem plus cyce i najlepiej co 2 godziny! A kupiłam w Pl 2 i mu mieszam. Na 180 ml wody cztery miarki 1 i dwie 2 plus zagęszczacz i działa! Najada się o dziwo!
Foxy_mama
ZobacZcie
Jak u nas było o 12 w południe [emoji33] latarnie się świeciły tak ciemno było [emoji33]
a słońce wyglądało później tak
teraz wieje taki wiatr ze szok to przez huragan który jest w Irlandii i idzie do nas masakra [emoji33]
Jak u nas było o 12 w południe [emoji33] latarnie się świeciły tak ciemno było [emoji33]
Veronika_k
Wow Foxy faktycznie jak wieczór! I w taki paskudny dzień się człowiekowi wszystkiego odechciewa!
reklama
Podziel się: