reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Juz nie wyrabiam :/, Mala caly dzien placze tylko sie przebudzi i ryk... jak bylysmy na spacerze 2,5h spokoj bo spala, ale pozbiej wrocilysmy zjadla doslownie chwile snu i ryk. Juz ja nie wiem czy to ten skok czy znow cos sie dzieje:(

Cześć dziewczyny x u nas mega pochmurnie wyglada jak wieczorem :o taki smutny dzień ale my się dobrze bawimy narazie ;p
1508144188-aaaaaa.jpeg
a co u was ? Buziaki dla waszych pociech a szczególnie dla Dominisia który kończy dziś 4miesiace
emoji173.png
emoji8.png
emoji512.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękujemy za życzenia .buziaki od Dominika:-D.Alex wygląda super :-D

Pati a może mała ma kolki?
U nas dziś też piękna pogoda.Dominik wstał bardzo zadowolony ale już po pierwszej drzemce coś w niego wystąpiło i marudził. Co chciałam go odłożyć to płacz.chyba nie chce odbiegać od normy i skoro jest na zielonym pasku, to daje mi wycisk :errr:

Kasiek wszystkiego najlepsiejszego dla Dominika. Dziewczyny mój mały to żarłok jak nie wiem! Mleko bebilon 1 z zagęszczaczem plus cyce i najlepiej co 2 godziny! A kupiłam w Pl 2 i mu mieszam. Na 180 ml wody cztery miarki 1 i dwie 2 plus zagęszczacz i działa! Najada się o dziwo!

ZobacZcie
Jak u nas było o 12 w południe [emoji33] latarnie się świeciły tak ciemno było [emoji33]
1508178898-aaaaaa.jpeg
1508178909-aaaaaa.jpeg
a słońce wyglądało później tak
1508178938-aaaaaa.jpeg
teraz wieje taki wiatr ze szok to przez huragan który jest w Irlandii i idzie do nas masakra [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry