reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Cześć dziewczyny x u nas mega pochmurnie wyglada jak wieczorem :o taki smutny dzień ale my się dobrze bawimy narazie ;p
1508144188-aaaaaa.jpeg
a co u was ? Buziaki dla waszych pociech a szczególnie dla Dominisia który kończy dziś 4miesiace [emoji173]️[emoji8][emoji512]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O jaki duży śliczny chłopczyk [emoji7] i super pościel w kociaki [emoji41] zazdroszczę pogody u nas ciemno i tak wilgotno

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak brzydko mieliśmy kilka dni temu. Widzisz jak długie skubaniec ma nogi. A koty to wybierał mój mąż. On uwielbia czeski film "czarny kot" i to pewnie dlatego

Tak ślubu. Dziewczyny wiecie co? Leon w 2-3 tyg ( nie pamiętam dokładnie ) chyba miał skok rozwojowy. Z ubrań 62 na 68! No i B. sobie zaplanowal, że rodzina z Pl zostnie dłużej na Nowy Rok :p Leon mops poci się jak nie wiem. Właśnie go przebrałam i założyłam mu przewiewniejsze ubrania bo tak ciepło :)

Cześć dziewczyny x u nas mega pochmurnie wyglada jak wieczorem :o taki smutny dzień ale my się dobrze bawimy narazie ;p
1508144188-aaaaaa.jpeg
a co u was ? Buziaki dla waszych pociech a szczególnie dla Dominisia który kończy dziś 4miesiace [emoji173]️[emoji8][emoji512]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas super cieplo choc zapowiadalo sie zimnowato a tu slonce wyszlo , jak wyszlysmy na spacer to powoli zaczelam sie rozbierac;) i Mala tez bo bylam przyszykowana zebtu jakis zimny wiatr czy coś a tu gorac

reklama
Do góry