reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój tez marudny ;p tzn jakoś nie mogę zgadnąć o co mu chodzi :p ciagle chce być obok mnie nawet wyjść nie mogę z pokoju bo ryk :p spi tez nie spokojnie ,teraz właśnie już po
Kąpieli i butli zasypia wkoncu twardym snem [emoji1317]
1508092014-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Haha PatiEmma a mój słucha Nirvanę, Pearl Jam, REM itd wszystko czego słucha tatuś ;) no i oczywiście jak B. gra na gitarze i śpiewa to mały slucha i spokojny jak nigdy. :) A z resztą kto nie lubi słuchać gitary ;) ja uwielbiam :D

Niby ja z pierwszej połowy lipca bo 10.07 ale mam wrażenie że 4 tygodnie to ogrom czasu przy takich bobasach małych.

Veronika życzę zdrówka. :* my chcemy jak najszybciej wprowadzać bo trochę niekomfortowe jest szkoła i karmienie :/ na razie karmię Ale wolałabym jak najszybciej skonczyc

Kasieks bardzo szybko czas leci. Ja już nie mogę się doczekać wprowadzania normalniejszych posiłków. W pt mi wysłali z Hipp probke rowniez. Marchewkę z ziemniaczkami. Ale ja zamierzam gotować a słoiczki to tylko jak gdzieś będziemy wychodzić.

Ostatnia edycja:
Ja właśnie też będę gotować. Co do słoiczków to nie wiem jak to się skończy bo córka wogóle nie chciała jeść takich gotowych z żadnej firmy. Wszystko musiałam wcześniej przygotowywać. Zobaczymy jak będzie z Dominikiem :)

reklama
Do góry