Socjologie jestem specjalista do spraw rodziny i malzenstwa no ale jak szukalam pracy to oczywiscie wszystko pozajmowane przez stare dewotki ktore na emeryture nie chca isc albo trzymaka stolek dla corki siostry kolezanki...Pati emma a co studiowałas?
reklama
Wspaniala ta Zocha kurde a to jaka jaszczura?
kasieks
Fanka BB :)
A co kupiłaś? Ja zamówiłam tą karuzele z misiami.dziś bardzo by mi się przydała.miałam sporo sprzątania i na zmianę z mężem siedzieliśmy przy małym bo marudził.gdyby była karuzela to może zrobiłabym więcej. Mam nadzieję że do wtorku przyjdzie
No to poszalalas bardzo fajne rzeczyZocha ma 120cm wazy 3,5kg [emoji23][emoji1320] a dużo rzeczy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz znac jak przyjdzie i zdasz relacje jak sie sprawdzaA co kupiłaś? Ja zamówiłam tą karuzele z misiami.dziś bardzo by mi się przydała.miałam sporo sprzątania i na zmianę z mężem siedzieliśmy przy małym bo marudził.gdyby była karuzela to może zrobiłabym więcej. Mam nadzieję że do wtorku przyjdzie
kasieks
Jasne.zrobię zdjęcie i opiszę wszystkie funkcjeDasz znac jak przyjdzie i zdasz relacje jak sie sprawdza
reklama
kasieks
Faktycznie poszalałaś.to ubranko diabełka świetne . Też się muszę przejść na zakupy .mam tylko ten problem że już kilka razy kupiłam coś Dominikowi na zimę a on teraz w tym chodzi. Rośnie jak na drożdżach. Chcę mu kupić kombinezon ale nie wiem jaki rozmiarZocha ma 120cm wazy 3,5kg [emoji23][emoji1320] a dużo rzeczy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: