reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks robiłam podobnie ale ostanio poprostu na 19 robie kąpiel bo jak później to nic nie mogę zrobić jak przesiedzi dłużej [emoji33][emoji23] a tak po 19 butla i huśtawka i spi bo już nie zasypia sam ani na rękach [emoji33] budzi się o 1 zje i później o 7 :p widomo nie zawsze bo czasem ma Pobudki i złe dni :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mój cały poprzedni tydzień źle spał. Ciągle się budził w nocy. Wczoraj już było ok.mam nadzieję że dziś też się wyspie ;)

Oj bo malutka jest. Mój dzisiaj 3 miesiące kończy. Kurczę mi to ctrudno coś pisać o spaniu bo od początku przesypial ładnie noce. Aż na poczatku za mało przybrał bo tak lubił spac

Dasz radę. Jeszcze troszkę i będzie spała dłużej i Ty też :-D.jak masz możliwość to poproś mamę żeby przyszła posiedzieć z małą a Ty się trochę przespij bo musisz w końcu odpocząć

Mam mozliwosc i mama sama mowi ze przyjdzie tylko czasem mam wrazenie ze nikt jej nie uspokoi jak wpadnie w swoj szal aczkolwiek mam nadzieje ze te bole juz minal...

reklama
Do góry