reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Grill na obiad super sprawa [emoji7] o fajnie masz kota :) ja mam psa i 3jaszczurki [emoji16] miałam jeszcze papużkę ale oddałam ja bo przy małym nie miałabym czasu dla ni;););)ej i było by mi przykro jakby ciagle w klatce siedział [emoji22] długo szukałam mu domu aż znalazłam odpowiedni , szczerze ciężko mi się było z nim rozstać ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam jeszcze świnkę morską,akwarium 450 l z rybkami i ślimaka egzotycznego (tym zajmuje się m. ).normalnie zoo;).ostatnio juz zapowiedziałam ze żadnych nowych zwierząt w domu bo się wyprowadze :p.zagonilam małą do karmienia zwierzynca a m. do sprzątania po nich.ja we wskazaniach lekarskich mam dużo leżeć i odpoczywac a co.jak się urodzi mały to zakrętu nie złapie. Muszę się regenerować i nabierać sił na zapas:D

reklama
Akwarium fajna sprawa ale roboty przy nim dużo aby wyglądało fajnie [emoji16] to nie dla mnie próbowałam kiedyś ale nie wyszło :p świnki tez miałam kiedyś :p przemiłe zwierzątka :) Dziewczyny a jakie imiona dacie swoim maluszkom?;p

Powiem Ci że jak jest dobry filtr to nawet nie ma tak dużo pracy przy akwarium.u mnie filtr zajmuje cześć szafki pod akwarium.powiedzmy wielkości szafki nocnej więc jest spory ale odwala niezłą robotę ;).a mały będzie miał na imię Dominik :)

No w sumie przy tak wielkim akwarium to i filtr musi być duży i dobry :D a jakie rybki macie ? .Moj będzie Alex ale poprostu Alex nie Alexander :p

Ładnie :).rybki pielegnice: pawiookie, niebieskołuskie,zebry (1 nazwy nie pamietam a m. spi) jeszcze glonojady i sumy.były wcześniej cytrynowe i piranie ale była sieczka w akwarium i ryby zjedzone albo pokaleczone i się darłam żeby to zaniósł do zoologicznego bo nie będę na to patrzeć :o.miałam jeszcze białą zabke w akwarium ale tydzień temu padła ze starości. Nowej nie chcę bo byłaby malutka i zaraz któreś rybsko by ją zjadło:baffled:

Hmm.zastanawiam się czy niebieskołuskie to nie pyszczaki a nie pielegnice ale nie jestem fachowcem. Zapytam m. jak wstanie

O to śliczne masz te rybki takie kolorowe [emoji7] No to faktycznie piranie nie zbyt dobre w akwarium z innymi rybkami , o żabka fajnie :) o to moje wszystkie paskudy [emoji173]️
1497509671-aaaaaa.jpeg
1497509677-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1497509755-aaaaaa.jpeg

O matko myślałam że małe jaszczurki.sama się nad taką zastanawiałam ale mąż chciał węża i nie doszliśmy do porozumienia :no2:.Twoje są ogromne ale super:biggrin2:.piesek cudny:-D.zrobię potem fotki mojemu zwierzynca witaj to wstawię.

No te dwie to takie małe nawet są :p agamy brodate :D a duża to tegu argentyński ale jest baaaardzo łagodna mimo swojego rozmiaru i może strasznego wyglądu :p nawet dzieci ja mogą dotykać i lubi się z psem :p . Gady fajna sprawa nie ma dużo roboty przy nich , ta duża je raz na miesiąc/dwa i wtedy się jej sprząta bo się załatwi a tak to czysto ;p Oki to czekam na Twoje małe zoo [emoji7][emoji7] ciekawe gdzie reszta dziewczyn pewnie jeszcze śpią [emoji41][emoji23]

reklama
Cześć dziewczyny! Dopiero się obudziłam,późno wczoraj poszłam spać i na dodatek bóle w nocy więc mało spałam! Wczoraj przyjechał brat z Pl,wpadł wieczorem,mama moja ze swoim no i do sąsiada żona przyjechała,plus polka z opieki i tak se siedzielim na dole bo cieplutko było a oni wszyscy piwka popijali tylko nie ja i brat (no bo w razie W) musiał być kierowca a dzisiaj B ma kata,a ja się wczoraj modliłam zeby małemu się nie chciało wychodzić! Nwm czy wam pisałam co wczoraj mi doktorka powiedziała? Dzisiaj nie gotuje,robimy grila! Mój mały będzie Leon

Do góry