reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kropkaaa trzymam kciuki żeby wywołanie Cię ominęło i maleńka sama wyskoczyła [emoji257], chociaż sama się tego boje [emoji33] No właśnie co do ubranek to ja nie mam pojęcia jaki rozmiar bo nawet nie wiem jakie mój mały ma wymiary , wkurza mnie to trochę ale cóż ...czuje się naprawdę dzisiaj okrutnie idę poleżeć do wanny może przejdzie mi ból [emoji1317]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Odpoczywaj sobie,współczuję tych bólów...
Ja mam rozmiary 62, ale jedne jakieś większe drugie mniejsze, zobaczymy jak to będzie, coś pomyślimy ,żeby było dobrze :)

Jestem pewna ze to przez wczorajszy dzień tak mam, za dużo miejsc na raz zwiedziłam ale czułam ze mogę i było fajnie [emoji16] ale pewnie wszystko przejdzie i i tak będę mama lipcowa :D tak jakoś czuje :p Noo te rozmiarówki są dziwne , ja mam np. Od 2miesiecy ,albo do 3 miesięcy zadko piszą wymiary [emoji33][emoji33] najgorsze jest to ze tz będzie ubierał go po porodzie to pewnie będzie i tak śmiesznie wyglądał haha [emoji23][emoji23] bo chłopy to raczej nie patrzą na wygląd tylko aby było łatwiej hahahha

Po kąpieli trochę lepiej [emoji16] ale wciąż leżę nic nie zrobię dzisiaj a miałam takie plany [emoji23][emoji23]

Kropkaa ty masz na 21 to jeszcze tydzień.
Ja też bym nie chciała przenosić. Może być na ten weekend aby szybciej później do domu.
Linię się dzisiaj. Męża wyślę po zakupy ja nie mam siły.

Kawoszka i dobrze ja tez :D wkoncu to my nosimy już wielkie arbuzy [emoji23][emoji23][emoji23]

Tak jak się wierci to jakby mi kości biodrowej jeździła. Ale jak się nie przeciągają to się martwię.
Jak leżę to nie potrafię znaleźć dogodnej pozycji.
Brzuch mam spory ale jak leżę rano na boku to on jest obok i takie uczucie jakby go nie było.
Tak wczoraj rozmawiałam z moim J że tak na prawdę nie dociera do nas że będziemy rodzicami. Na razie był lekarz, zakupy, badania. A tu za moment mała istotna pojawi się w naszym domu i zmieni całe nasze życie.

Mnie po tej ciąży czeka mega praca nad sobą. Mój mąż to mówi że te wszystkie płyty Chodakowskiej to i tak będą leżały dlatego ja mu jeszcze pokażę. Zaraz po połogu biorę się za ćwiczenia. No i dieta tylko taka zdrowa dla małej.

Kawoszka ja tak samo wezmę się za siebie bo w ciąży sobie pozwoliłam na zbyt wiele [emoji23][emoji23] No czasem przeraża mnie fakt ze będę odpowiedzialna za ta mała istotkę , cieszę się bardzo ale no wiadomo strach tez jest nie mały ;p ja właśnie skończyłam sprzątać cały dom (wariatka) włącznie z myciem podłóg itd masakra :p teraz idę po lody do sklepu ,a upał taki ze strach wychodzić z domu [emoji87][emoji87][emoji87]
Do sklepu mam 15min wiec może w 30min się doturlam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Chciałam iść w sukience ale moje nogi sa zbyt owłosione [emoji23][emoji23] tzn próbowałam je ogolić ale oczywiście pozostawialam miejscami ;p plus pochlastalam się [emoji33][emoji23]

Jestem pewna ze to przez wczorajszy dzień tak mam, za dużo miejsc na raz zwiedziłam ale czułam ze mogę i było fajnie [emoji16] ale pewnie wszystko przejdzie i i tak będę mama lipcowa :D tak jakoś czuje :p Noo te rozmiarówki są dziwne , ja mam np. Od 2miesiecy ,albo do 3 miesięcy zadko piszą wymiary [emoji33][emoji33] najgorsze jest to ze tz będzie ubierał go po porodzie to pewnie będzie i tak śmiesznie wyglądał haha [emoji23][emoji23] bo chłopy to raczej nie patrzą na wygląd tylko aby było łatwiej hahahha

Ja też nie bardzo wiem jaki będzie duży.w torbie mam najmniejsze ciuszki bo miał być wcześniak.muszę teraz przepakowac na coś troszkę większego. Ja spakowałam kompletami do woreczkow na mrożonki (body,śpioszki, czapeczka itd.) żeby ułatwić mężowi bo mówił że tego nie ogarnie:D

reklama
Hej dziewczyny! Po wizycie już! Lerkarka jak zobaczyła Ktg to oczy zrobiła i mówi,że mam fajne skurcze! A ja na to ale ja nic nie czułam ona do mnie,że normalne wkońcu macica 3 raz do pracy się szykuje! Powiedziała po badaniu,że wszystko gotowe do porodu więc widocznie małemu się nie śpieszy! A,że mam pierwszy termin na 17 a drugi na 24 więc powiedziała,że jak do 24 nic to mam się zgłosić do szpitala! O matko mam nadzieję,że sam wylezie! Powiedziała,że mam pić herbatkę z liści malin więc zakupiłam! Zobaczymy jakie efekty tego będą! A i co powiedziała,ż chłop może się przyczynić i małemu wyjście przyspiwszyć więc już go poinformowałam!

Do góry