Ja mam podobnie, też wolę ośrodki, gdzie dziecko może się pobawić w czasie złej pogody. Ogólnie lubimy też zabierać dzieci do gospodarstw agroturystycznych. Mogą pogłaskać zwierzątka i wiem, że śniadania, które są w cenie są zdrowsze niż takie zwykłe jedzenie z supermarketu.
reklama
Ja osobiście wybieram morze. Na dłuższy urlop z małą wole bardziej statyczne wakacje. Nad wodą zawsze dobrze się bawi a my z mężem mamy chwilę na odpoczynek. Moja siostra z wiekszymi dziećmi pozwala już sobie na wypady np w góry. Fajnie też mieć alternatywe np do złej pogody. Myślę o parkach wodnych lub centrach rozrywkowych. Poniżej podrzucam stronkę w atrakcjami w Polsce. Kilka miejsc sama mam ochote odwiedzić
Pozdrawiam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Link do: 10 najciekawszych atrakcji dla dzieci w Polsce
Pozdrawiam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Link do: 10 najciekawszych atrakcji dla dzieci w Polsce
Kaomin Lansjer
Początkująca w BB
Słuchajcie, zamarzył mi się wyjazd na jogę. Zastanawiam się, czy jest jakiś wyjazd dla mam z dziećmi? Koniecznie właśnei z jogą w tle.
Polecam góry! Najlepiej okolice Zakopanego. Przede wszystkich dlatego, że mnóstwo szlaków pomimo łagodnego podejścia (często nawet po asfalcie) oferuje piękne widoki. Morskie oko było wspaniałe w tym roku
Pozdrawiam
Autorzy: Link do: Wszystko czego potrzebujesz dla swoich paznokci. – Sklep z akcesoriami do paznokci
Pozdrawiam
Autorzy: Link do: Wszystko czego potrzebujesz dla swoich paznokci. – Sklep z akcesoriami do paznokci
Zdecydowanie polecam góry. Morze to będzie tłok. Ogólnie morze jest bardzo mocno przereklamowane moim zdaniem. W góry warto się wybrać by wybrać się na wycieczkę górską. Dla dziecka to też fajna sprawa bo trochę tlenu złapie. Po za tym widoki z samej góy zawsze są oszałamiające i przepiękne. W tym tkwi piękno moim zdaniem.
polecam wyjazdy nad morze, chociaż w wakacje staramy się unikać tych najpopularniejszych miejsc. jeśli już na takie się decydujemy to ze względu na atrakcje z których mogłyby się ucieszyć dzieci, np. w tym roku pojechaliśmy do Szczecina na zlot żaglowców z całego świata. jeśli chodzi o noclegi, wybieramy zazwyczaj apartamenty (w Szczecinie polecam Asti Apartamenty) bo dzieci czują się w nich bardziej komfortowo niż w hotelu czy pensjonacie.
Zobaczcie jak można wędrować z dzieckiem Link do: 13 grudnia Ci ludzie zupełnie się niczym nie przejmują! Dziecko to nie problem
reklama
eMa87
Fanka BB :)
W ciąży to ja bylam: na Teneryfie i w Portugalii było świetnie oprócz tego kilka bliższych wycieczek weekendowych lotów. dokładnie nie ma co się baćDziewczyny nie bójcie się podroży w ciazy! Napisałam o tym na swoim blogu, zapraszam do lekturki i pytań ja całą ciaze podróżowałam
Link do: Przygotowanie do podróży w ciąży - czym, gdzie i kiedy? - Get Ready Mom
Podziel się: