reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

^^^^^Wakacje, wyjazdy z maluszkiem:)^^^^^

dzieki Kochane...

ja troche latalam, ale jakos nie obserwowalam mam z maluszkami - hmmmm, dziwne, ze nie pomyslalam o tym:zawstydzona/y::cool2: ...ale juz wszystko wiem;-)

reklama
Dziewczyny,
mam pytanie...
tak ciagle szukam wakacji i chyba stanie na Majorce... no i wpadl mi do glowy pomysl by tam wypozyczyc auto, bo w sumie extra miec na miejscu samochod, a wiadomo, ze z maluszkiem plaza to nie c aly dzien wiec jakies wyprawy - objechanie kawalka wyspy itp byloby jak najbardziej na miejscu...
no i zastanawia mnie fotelik, sa? doplaca sie?

Ladina, patrzylam na oferty niemieckich biur podrozy i tam od razu jest opcja by wynajac auto na czas urlopu (lub mniejsza ilosc dni) i jest juz podana cena za poszczegolne marki itp, ale nie ma nic o fotelikach... wiesz cos???

Anulka, też się nad tym zastanawiałam, tym bardziej, że my mamy dostać auto w cenie wycieczki na jeden dzień. Mam nadzieję, ze ktoś zadbał tam o fotelik dla malucha, bo inaczej nie będziemy mogli skorzystać...

Anulka my tez mamy zamiar wypozyczyc auto, mysle, ze musza miec foteliki:tak:Udalo nam sie namowic mojego brata na wyjazd do tego samego hotelu:-p:-)

Anulka my tez mamy zamiar wypozyczyc auto, mysle, ze musza miec foteliki:tak:Udalo nam sie namowic mojego brata na wyjazd do tego samego hotelu:-p:-)

fajnie...

a brat sam leci czy tez z rodzinka??

no a z tymi fotelikami znalazlam jakas stronke wypozyczlni aut i jest dodatkowa cena k. 7euro za fotelik za dobe... duzo:baffled::baffled:
no ale moze to tylko u nich:zawstydzona/y::-p

ja znalazlm oferte na 9 dni na Majorke, hotel
Grupotel Farrutx na Majorce
ale jeszcze ciagle szukam....

tu jest opis po polsku tego hotelu
http://www.travelzone.pl/hotele/hiszpania/wyspa-majorka/grupotel-farrutx.html

Brat leci tez z rodzina:-)
tyle sie naogladalam tych hoteli, ale tego nie widzialam;-) Ja szukalam przyjazdnych dla rodzin, bo Victoria juz jest na tyle duza, ze potrzebuje jakis rozrywek w hotelu;-)

Brat leci tez z rodzina:-)
tyle sie naogladalam tych hoteli, ale tego nie widzialam;-) Ja szukalam przyjazdnych dla rodzin, bo Victoria juz jest na tyle duza, ze potrzebuje jakis rozrywek w hotelu;-)

to fajnie bedziecie miec... sila w kupie:laugh2::tak::tak: a co do hotelu to ten mial w miare dobre opinie na forum... a szukam miedzy 3 a 4 gwiazdki, bo 5 to masakra cenowa - dla mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ponoc w Hiszpani 3 gwaizdki to fajny standard... bo to Hiszpania, co innego w Egipcie, Turcji, Tunezji... tam to min. 4...

reklama
Anulka to prawda, ze gwiazdka gwiazdce nie rowna:tak: W Europie 3 spokojnie wystarcza - bylam w Hiszpani w 3 gwiazdkowym hotelu i bylo super! a 4 gwiazdkowy na Dominikanie pozostawial wiele do zyczenia:baffled: Z dziecmi jednak lepiej zostac w Europie:tak:

Do góry