reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
irisson zrób sobie średnią z tej wagi ) i zostań przy + 5 czyli super wynik
a u mnie +2,7 czyli też super.
a u mnie +2,7 czyli też super.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Jak to fajnie brzmi-to waga zawyża
U mojej też się chyba popsuła bo +3 wierzyć się nie chce ,żeby tak od słodyczy przytyć)
U mojej też się chyba popsuła bo +3 wierzyć się nie chce ,żeby tak od słodyczy przytyć)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
mój bilans od początku to już +10kg (zaczynałam z 60 a było tydzień temu 69.5) - na razie waga identyczna jak przy Natalii, czyli jeszcze czeka mnie pewnie min. +6
kakakarolina
Malinkaizi jakie słodycze toż to przecież ciąża;-) a z teorią, że wszystkie wagi zawyżają musisz się zapoznać
bejbi
no to już ważę 80 kg, a u gin byłam 23 kwietnia to ważyłam 1 kg mniej, a zważywszy, że był weekedn majowy i miałam urodziny synka, to kg to nie taka tragedia, zobaczymy do 21 maja ile u gin na wadze będzie, u niej zawsze mniej waże niż w domu, to też mnie dodatkowo pociesza i może też was pocieszy, bo chyba jestem z was najgrubsza
reklama
Moja waga startowa 54-55kg, teraz w 27.tyg. mam 10 na plusie, czyli ważę między 64,7 a 65,2kg... boję się, że w tym ostatnim trymestrze, który właśnie się rozpoczął przybiorę najwięcej, bo woda zacznie się zbierać :/ wiem, że to różnie bywa i na ogół ten III trymestr jest lepszy od drugiego, tyje się mniej,a na koniec ciąży można nawet schudnąć, ale to chyba mnie nie dotyczy...
Podziel się: