reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciązy

reklama
No to waga u gin jest popsuta.Zawyza 2kg;-)Moja gin miala wage co zanizala a teraz zmienila i wcale nie podoba mi sie to;-)

Jak to fajnie brzmi-to waga zawyża:tak:
U mojej też się chyba popsuła bo +3 :szok: wierzyć się nie chce ,żeby tak od słodyczy przytyć:))

mój bilans od początku to już +10kg (zaczynałam z 60 a było tydzień temu 69.5) - na razie waga identyczna jak przy Natalii, czyli jeszcze czeka mnie pewnie min. +6

Ja po wczorajszym ważeniu u gina (73 kg) jestem na plusie od początku ciąży 9 kg. Nie jest w sumie źle. Powinnam dobić do 80, ale raczej nie przekroczę, jak pierwotnie przewidywałam;-)

no to już ważę 80 kg, a u gin byłam 23 kwietnia to ważyłam 1 kg mniej, a zważywszy, że był weekedn majowy i miałam urodziny synka, to kg to nie taka tragedia, zobaczymy do 21 maja ile u gin na wadze będzie, u niej zawsze mniej waże niż w domu, to też mnie dodatkowo pociesza i może też was pocieszy, bo chyba jestem z was najgrubsza:confused::confused:

bejbi a ja?! :-D u mnie 81, ale sobie tłumaczę, że to moje świetne cyce tyle ważą, nie tyłek :sorry2: mąż zadowolony..

reklama
Moja waga startowa 54-55kg, teraz w 27.tyg. mam 10 na plusie, czyli ważę między 64,7 a 65,2kg... boję się, że w tym ostatnim trymestrze, który właśnie się rozpoczął przybiorę najwięcej, bo woda zacznie się zbierać :/ wiem, że to różnie bywa i na ogół ten III trymestr jest lepszy od drugiego, tyje się mniej,a na koniec ciąży można nawet schudnąć, ale to chyba mnie nie dotyczy...

Do góry