reklama
mala.di
Fanka BB :)
mi się w sumie nadal marzy wiekszy brzuszek. ale tylko brzuszek. a nie przy okazji większe boczki
część ludzi już widzi u mnie ciąże, szczegolnie jak stoje i mam na sobie przylegającą do ciała spódniczke (swoją drogą ubóstwiam spódniczki z gumką - tak pieknie sie rozciągają ze moge nosic je w rozmiarze 36, a nie tak jak spodnie 38/40) ale znajdują sie i tacy co przyznaja ze nie wygladam na 6 miesiac ciazy tylko troche jakbym utyła
część ludzi już widzi u mnie ciąże, szczegolnie jak stoje i mam na sobie przylegającą do ciała spódniczke (swoją drogą ubóstwiam spódniczki z gumką - tak pieknie sie rozciągają ze moge nosic je w rozmiarze 36, a nie tak jak spodnie 38/40) ale znajdują sie i tacy co przyznaja ze nie wygladam na 6 miesiac ciazy tylko troche jakbym utyła
M
milionka
Gość
u mnie w sumie 5 kg na plusie, ale jak stoje to brzuszek już widać - nawet wczoraj w przychodni starsza pani nie chciała usiąść jak ustąpiłam jej miejsca, a jak już się dała przekonać to jakiś starszy Pan chciał mnie posadzić na swoim miejscu ciągle zerkając mi na brzuch śmieszne uczucie
martynaxyxymartyna
mala.di
u mnie kilogram kolejny na plusie... czyli już 56. zaczynam wątpić że nie dojde do 60 w końcu sama królewna bedzie 2-3kilo wieksza w chwili porodu niz teraz.
Paulina1989
Początkująca w BB
10 kilo na plusie , bylam w szoku, bo wazylam sie miesiac temu u lekarza i od tego momentu przytylam 5 kg...
A teraz pisze to zamiast isc na spacer z psem :-)
A teraz pisze to zamiast isc na spacer z psem :-)
reklama
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Ja jeszcze kg i wróce do wagi sprzed ciąży. Na początku troszkę schudłam, ale miałam z czego zrzucić
Podziel się: