reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

a ja wysłałam D po kebaba... Pierwszy raz w ciąży mam ochotę na kebab... zdrowa dietka na samą noc. aż mi slinka leci:-) mniam........
o Boże... Uwielbiam kebaby!! Ale mi smaka narobiłaś:eek: Masakra............:oo:

Tylko u nas to już zamknięty mój ulubiony:-(

Ehhhh... A mówiłam ostatnio T., że musi mnie zabrać na ostatniego kebaba bo nie wiadomo kiedy znów będę mogła zjeść...
umieram...
z pragnienia...

reklama
o Boże... Uwielbiam kebaby!! Ale mi smaka narobiłaś:eek: Masakra............:oo:

Tylko u nas to już zamknięty mój ulubiony:-(

Ehhhh... A mówiłam ostatnio T., że musi mnie zabrać na ostatniego kebaba bo nie wiadomo kiedy znów będę mogła zjeść...
umieram...
z pragnienia...

już się nażarłam, u nas moja kebabownia ulubiona do 2 w nocy jest otwarta:-D:-D:-D

Łeeeeeeeeeeeeeeee... To luksus normalnie...
U mnie do 21 bo to w galerii handlowej:-(
Ale nie ma co- jutro wizyta po kebaba XXL obowiązkowa:-D
Już mi ślinka leci... :-D :-D :-D

Luizka super wiadomość,hmmmm to może jutro kupie moje ulubione cukiereczki;-):-Dja już miałam plan że do porodu nie jem słodyczy

Po ostatnim kebabie,którego zjadłam jakiś miesiąc temu tak mi obrzydły :/ - albo mi się smak zmienił albo rzeczywiście był okropny. Teraz to wcinam czekoladę z orzechami - jak mam napad to całą wsunę i mi mało...aaa i odkryłam,że na zgagę pomagają mi teraz gumy do żucia Orbit dla dzieci takie różowe :-) a ja gum przed ciążą nie znosiłam... zadziwiam sama siebie;-)

Przyznam się bez bicia, że w życiu kebaba nie jadłam :-D W ogóle, jakoś nie lubię fast foodów.. Jedynie zapiekanki z olsztyńskiego dworca :-D

Teraz to wcinam czekoladę z orzechami - jak mam napad to całą wsunę i mi mało...aaa i odkryłam,że na zgagę pomagają mi teraz gumy do żucia Orbit dla dzieci takie różowe :-) a ja gum przed ciążą nie znosiłam... zadziwiam sama siebie;-)

Ja też ostatnio strasznie dużo pochłaniam czekolady i batoników czasem na jednej na dzień się nie kończy :-)

Luizka to ładnie :tak:a te 5kg szybciutko poleci rownież

reklama
Do góry