reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
co do odchudzania to ja nie mam silnej woli. słodycze moja pasja :) (dentico rozumiem cię). z ćwiczeniami też ciężko mi się zmobilizować. jakiś czas temu stosowałam dietę 1000 kcal i ładnie schudłam (waga też mi nie wróciła przez parę lat po zakończeniu diety), robiłam też kilkadziesiąt brzuszków codziennie i rzeczywiście zrobił się bardziej płaski.

co do jakiś preparatow to ja bym się nie odważyła. jestem zdania że po co brać jakieś leki jak nie ma potrzeby.

trochę mnie zmobilizowałyście i od dziś zaczynam brzuszki, bo na dietę nie jestem jeszcze gotowa;-)

boozqowa powinnaś ćwiczyć:tak: masz młody organizm więc pewnie przy wspomagaczu i ćwiczeniach brzuch zrobi się ładny:tak:

Abeja ile już miałaś mikro:confused: widzisz jakąś różnicę:confused: ja miałam 2 zabiegi i widzę poprawę na tych świeżych:tak: te starsze trzeba będzie zaatakować kwasem;-) u mnie mikro i kwasy 150zł

roksi jestem po 3 zabiegach, ale ten 3 miałam w długim odstepie czasowym po 2 pierwszych (prawie 3 tyg.) Owszem widze efekty, rozstępy są płytsze... po zabiegu skóra mocno mnie piecze i jest zaczerwieniona...
wczoraj byłam na trzecim i umówiłam się, że teraz bedę chodzić co poniedziałek (myślę, że jeszcze max.3). Dla odmiany będę robić za jednym razem mikro na brzuch i twarz (przydałoby się mechaniczne czyszczenie ale nie chce poddawac sie takim długim zabiegom i przy okazj brzucha zrobie mikro na twarz, efekty sa prawie takie same). Z kwasami muszę poczekać aż zakończę karmienie. Co do ceny to w sumie nie pytałam, ale nie ma co się sugerować, bo kumpela bierze ode mnie połowę ceny zabiegów...
No i chyba od lutego strzelę sobie 2 serie po 10 zabiegów elektrostymulacji na brzuch, uda i pośladki. Mam nadzieję, że to zmobilizuje mnie do ćwiczeń :-)

Abeja ja po tym drugim razie miałam bardzo zaczerwienioną skórę :szok: mam nadzieję że 5 zabiegów wystarczy;-)
kochana idziesz na całość:cool2: obawiam się że na wiosnę nie poznamy cię:-p

co do odchudzania to ja nie mam silnej woli. słodycze moja pasja :) (dentico rozumiem cię). z ćwiczeniami też ciężko mi się zmobilizować. jakiś czas temu stosowałam dietę 1000 kcal i ładnie schudłam (waga też mi nie wróciła przez parę lat po zakończeniu diety), robiłam też kilkadziesiąt brzuszków codziennie i rzeczywiście zrobił się bardziej płaski.

co do jakiś preparatow to ja bym się nie odważyła. jestem zdania że po co brać jakieś leki jak nie ma potrzeby.

trochę mnie zmobilizowałyście i od dziś zaczynam brzuszki, bo na dietę nie jestem jeszcze gotowa;-)
Mam podobnie...a waga,która już wróciła po ciąży wzrosła teraz o 3 kg:/ a tak ciężko się zmobilizować... w dodatku kręgosłup mi wysiada, więc nie ma co, muszę w końcu powiedzieć sobie: rusz stara tyłek...

;-) No też tak mi się wydaje. No zobaczymy. Będę ćwiczyć, może choć trochę go "podciągnę".

Chociaż powiem Wam, że mineły 3 miesiące, a jak dotykam blizne to tkie dziwne uczucie, taki jakby ból...nawet nie wiem jak opisac.

Ja z koilei tezmam takie uczucie ale na nodze w kwietniu będzie 3 lata po operacji a ja dalej mam to dziwne uczucie.Myślęże to już ne zniknie.

laseczki dzis znalazłam w szafie jeden z tych magicznych gorsetów wyszczuplajacych, które miałam po ciąży z Zuzą. Pisałyście, że ten z nogawkami niektórym nie pasuje i się roluje (ja mam z opcją ramiaczek) więc pokazuje Wam inny, który bardzo polecam:
GORSET WYSZCZUPLAJĄCY 50%TANIEJ promocja 36/40 (880156420) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawie wygląda ale szkoda że wszystkie te gorsy pokazujana szczupłych modelkach które niemajaobwisłego brzucha po ciaży.......żeby mozna byłoby zobaczyć efekty.

Wszystkie gorsety poporodowe bez wyjątku to "sam seks" :-):-):-)

Hahaha:-D

Mam podobnie...a waga,która już wróciła po ciąży wzrosła teraz o 3 kg:/ a tak ciężko się zmobilizować... w dodatku kręgosłup mi wysiada, więc nie ma co, muszę w końcu powiedzieć sobie: rusz stara tyłek...

No mi zostało kilka kilo ze 3/4 do wagi z [rzed ciąży i te wszystkie zostały na brzuchu:dry:

Arlena ,boozkowa jak tam dziewczyny wasze odchudzanko?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry