reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga Naszych dzieci

reklama
aga ,a tak na serio teraz,
Jak ty odbierasz tą wagę Jagody? to jest dla ciebie problem? w sensie martwisz się? Czy spokojna jesteś, i tak z nami żartujesz na spokojnie?

No humorek do wiekszości dopisywał baaaardzo mam - wiec kto wie?? Ale, ŻE współpracy wszystkie nawalone, część już trzeźwiała??

ja tam byłam na pewno, bo chyba nawet humorek militarny miałam, aga_k_m wybacz mi znów, nie wiedziałam, że tak Cie to dotknąć musiało, przecież nikt nic złego na myśli nie miał, tak dziecko samą piersią wykarmić i to z oddechem tłumu nawalonych forumowiczek na ekranie i nie oszaleć, toż to Ci się medal nalezy...

[Quote = M & M's; 4800490] aga, a tak na serio teraz,
Jak Ty odbierasz tą płac Jagody? To dla ciebie jest problem? sensie w martwisz się? Czy jesteś spokojna, tak i z nami żartujesz na spokojnie? [/ QUOTE]

co odbieram?? bo cholera - przez te literki nie moge Cię rozszyfrować??

jeżeli chodzi o Jagę, to - Ona naprawdę jest wielka jak na majowe dziecko...baaa - Ona przerosła roczne dzieci :baffled::dry: i średnio się z tym czułam, dopóki nie zaczęłam chodzić do lekarzy z książeczką swojego M (książeczką zdrowia dziecka - On miał podobne parametry-był ciut cieższy od Jagi i 2 cm niższy)

reklama
Do góry