reklama
lilula8891
Fanka BB :)
no to mamusia waży 92,3kg Bąbelek 3480gram czyli mam na plusie 23,3kgmasakra jakaś a w brzuszku nadal 120cm
Ja dzisiaj na wizycie 63 kg, czyli 11 na plusie. A synus troche ponad 3 kg.
Wyprzedziłaś mnie o całe 300 gram ;P Albo i nie, bo właśnie zjadłam ciastko firmowe i masę żelków
Wyprzedziłaś mnie o całe 300 gram ;P Albo i nie, bo właśnie zjadłam ciastko firmowe i masę żelków
Oj pewnie nie, bo ja wszamałam frytki i WiesMaca, arbuza chyba cwiartke, a teraz opycham sie lodem:-).
Ale prawie tak samo
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
u mnie +15:--wściekła/y: a zanim urodzę to do 20 dojdę:-(
Oj pewnie nie, bo ja wszamałam frytki i WiesMaca, arbuza chyba cwiartke, a teraz opycham sie lodem:-).
Ale prawie tak samo
Łeb w łeb Ciekawe kiedy nasze chłopaki zechcą wyjść
_koRba_
Ja po wizycie u ordynatorka mega szczesliwa Melduje ,ze ja przytylam 5kg od poczatku a Filipek waży 2522g ale na donoszona ciąże mieści się w normach i plus minus 319g wg jego usg Mówi ,że Fifi zdrów
lilu02
U mnie tydzień temu dzidzia miała 2300 a ja 71 kg...czyli 13 na plusie nigdy w żadnej ciąży tyle nie ważyłam...czuję się z tym okropnie a apetyt mam OGROMNY!!!!!!!!! Mam nadzieję, ze to już niedługo
reklama
KAROLINA84
moja malutka na dzień wczorajszy tj 38tyg+5dn wazyła 3490g,a o swojej wadze nawet nie napisze bo po co mam sie stresować;-)
Podziel się: