reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
luzik.. ja mam też 17 na plusie, Niunia 3 kg, termin na 22-go września.. ale wczoraj z lekarką stwierdziłyśmy jednogłośnie, ze mi to chyba w cycki poszło (tzn Ona mówiła piersi :-D

A ja w 30 tyg. miałam 19 na plusie a teraz 15 więc dziewczynki ze spokojem może spaść pocieszam się że młoda waży 3kg wody łożysko to wyjdzie że 10 do przodu :)

69 kg, czyli +11, ja dla odmiany w 3 trymestrze najbardziej przybieram na wadze, a do 23 tyg. nic sie nie działo. Ninka wg wczorajszego usg 3300g

reklama
u mnie 20 na +, mały waży 3 kg.

a wiecie, jak sobie sama mierzyłam brzuszek wychodziło 126 cm, a w szpitalu jak mi mierzyli 116 cm, ponoc mierzy się na leżąco

Do góry