reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

Izunia słyszałam że właśnie opuchlizna po porodzie to normalne, ale i uciążliwe, więc trzymam kciukasy i życzę powodzenia w pozbywaniu się wody i kilogramów. Będziesz laska jak trza!

Na temat mojej wagi się nie wypowiadam, jedynie Bogu dzięki że nie przekroczyłam 100-ki!
Liczę na to, że po porodzie zrzucę.
Zapowiedziałam już M, zeby mi nie kupował żadnych perfum ani biżuterii za urodzenie syna (a wiem że miał taki plan bo sie bezczelnie podpytywał) tylko ma mi kupic rowerek stacjonarny albo orbitreka! No i na święta wchodze w rozmiar 38!!!!!!!! MARZENIA!

reklama
U mnie też codziennie mniej na wadze-do zbicia zostało już tylko 80 dkg:tak: Brzuszek też wrócił do formy o wiele szybciej niż po pierwszym cc:tak: Dzisiaj się mierzyłam w pasie-brakuje jeszcze 9 cm do stanu sprzed ciąży:rofl2:

ja nosze juz i zaluje ze w szpitalu juz nie nosilam bo moze by mi tak nie opadl (po 1 nosilam od razu i nie opadl)jestem po cc

ja nosze juz i zaluje ze w szpitalu juz nie nosilam bo moze by mi tak nie opadl (po 1 nosilam od razu i nie opadl)jestem po cc

No własnie ja troszke sie bałam,ze mięsnie sie rozleniwią,ale chyba jednak zakupie.Dzis zdjęcie szwów,to chyba moge troszke ponosic.

a powiedz mi madziujka też Cie boli jeszcze jakby mieśnie nad raną(pomiedzy pępkiem,a rana),takie tkliwe to wszystko jeszcze...?Bo mam wrażenie,że mnie mocniej niz kilka dni temu,a może teraz od chodzenia...

właśnie tkliwe..bolą..dotykam to jakby parzy mnie...
i mam dwie sznitki ;-) myślałam że wycinaja pierwsza zupelnie

no i dzis owinelam sie folia spozywcza i posmarowalam poki co zwyklym balsamem oliwkowym by nawilzyc a za dwa dni mysle juz cos mocniejszego sobie zapodam...

Ja na wadze z wizyty tydzień temu jakieś 3, 14kg na plusie. Żałuje tylko, że od początku nie byłam ważona na tej samej wadze, bo co waga to lekkie odchylenia pokazuje. Ciekawe ile będę ważyć jak już urodzę?

ooo czyli nie muszę czekać X tygodni;] Czyli trzeba zakupić:D Muszę zrzucić jeszcze 8-10 kg, a brzuszek jak 2 6 miesiącu mam... masakra:(

reklama
Do góry